4 personer
2 stængler bladselleri
1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
2 spsk. olivenolie
2 dl hvidvin
1½ l fiskesuppe eller grøntsagsbouillon
Salt og sort peber
½ bundt broccoli
200 g pasta, orzo, suppehorn el.lign.
4 rødspætte- eller rødtungefileter
½ glas grøn pesto
Skær bladselleri i tynde skiver, gulerod og løg i tern. Hak hvidløg og persille fint. Hak også stænglerne. Varm olien i en gryde, og kom bladselleri, gulerod og løg i. Steg det et par minutter, og tilsæt så hvidløg og persillestængler i et minuts tid. Kom hvidvin og suppe/bouillon i, og krydr med salt og peber. Skær broccoli i små stykker. Kom den og pasta i suppen, og lad det simre, til pastaen er kogt næsten færdig. Kom fisken i de sidste 4-5 min. Bræk den let i stykker, så den bliver fordelt i den færdige suppe. Server med pesto og persilledrys.
Energi pr. person: 1682KJ/402Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,7 g.
Kulhydrat: 6,2 g.
Fedt: 1,4 g.