HjemOpskrifterFiskesuppe med pasta og broccoli

Fiskesuppe med pasta og broccoli

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 gulerod
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1.5 dl bredbladet persille
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 dl hvidvin
  • 1.5 liter koncentreret fiskefond eller grøntsagsbouillon
  • salt og sort peber
  • 1 broccoli
  • 200 g tørret pasta
  • 4 rødspættefileter
  • 0.5 bæger basilikumpesto

Sådan gør du

  • 1.
    Skær bladselleri i tynde skiver, gulerod og løg i tern.

  • 2.
    Hak hvidløg og persille fint.

  • 3.
    Hak også stænglerne.

  • 4.
    Varm olien i en gryde, og kom bladselleri, gulerod og løg i.

  • 5.
    Steg det et par minutter, og tilsæt så hvidløg og persillestængler i et minuts tid.

  • 6.
    Kom hvidvin og suppe/bouillon i, og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Skær broccoli i små stykker.

  • 8.
    Kom den og pasta i suppen, og lad det simre, til pastaen er kogt næsten færdig.

  • 9.
    Kom fisken i de sidste 4-5 min.

  • 10.
    Bræk den let i stykker, så den bliver fordelt i den færdige suppe.

  • 11.
    Server med pesto og persilledrys.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9029 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
331 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 39.2 %7.6 g
Kulhydrat: 39.4 %7.7 g
Fedt: 15.1 %1.4 g
Alkohol: 6.3 %0.7 g
;