Fiskesuppe med pasta og broccoli

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fiskesuppe med pasta og broccoli
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 stængler bladselleri 

1 gulerod 

1 løg 

1 fed hvidløg

1 håndfuld bredbladet persille

2 spsk. olivenolie

2 dl hvidvin

1½ l fiskesuppe eller grøntsagsbouillon

Salt og sort peber 

½ bundt broccoli

200 g pasta, orzo, suppehorn el.lign. 

4 rødspætte- eller rødtungefileter

½ glas grøn pesto
 

Sådan gør du

Skær bladselleri i tynde skiver, gulerod og løg i tern. Hak hvidløg og persille fint. Hak også stænglerne. Varm olien i en gryde, og kom bladselleri, gulerod og løg i. Steg det et par minutter, og tilsæt så hvidløg og persillestængler i et minuts tid. Kom hvidvin og suppe/bouillon i, og krydr med salt og peber. Skær broccoli i små stykker. Kom den og pasta i suppen, og lad det simre, til pastaen er kogt næsten færdig. Kom fisken i de sidste 4-5 min. Bræk den let i stykker, så den bliver fordelt i den færdige suppe. Server med pesto og persilledrys.

 

Energi pr. person: 1682KJ/402Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 3,7 g. 
Kulhydrat: 6,2 g. 
Fedt: 1,4 g.