4 personer
600 g rødspættefileter.
250 g. cherrytomater delt i halve
200 g. squash skåret i små tern
1 rødløg delt i både
1 bdt. Grønne asparges skåret i portionsstykker
Lidt olivenolie
2 dl. hvidvin
50 g. smør
Salt og peber
8 stykker sølvfolie
Friske urter ved servering. F.eks. persille, oregano eller dild
Rul fiskefileterne på langs og drys med salt. Sautér kort alle grønsagerne i olivenolie på en varm pande, og krydr med salt og peber. Fordel grønsager på 4 stykker sølvfolie (bøj kanten lidt op) og læg fiskestykkerne oven på. Læg en klat smør i hver pakke og hæld vinen ved. Luk pakkerne med de sidste 4 stykker folie. Tilbered pakkerne direkte på grillen under låg i ca. 15 – 20 min.
Drys med friske krydderurter og server. Kan serveres som en forret eller med nye kogte kartofler.