HjemOpskrifterFiskepakker med rødspætter og grønt

Fiskepakker med rødspætter og grønt

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g cherrytomater, delt i halve
  • 600 g rødspættefileter
  • 200 g grønne squash, skåret i små tern
  • 1 rødløg, delt i både
  • 1 bundt grøn asparges, skåret i potionsstykker
  • Lidt olivenolie
  • 2 dl hvidvin
  • 50 g smør
  • salt og friskkværnet peber
  • friske urter som fx. kruspersille, oregano eller dild

Sådan gør du

  • 1.
    Rul fiskefileterne på langs og drys med salt.

  • 2.
    Sautér kort alle grønsagerne i olivenolie på en varm pande, og krydr med salt og peber.

  • 3.
    Fordel grønsager i portioner på sølvfolie (bøj kanten lidt op) og læg fiskestykkerne oven på.

  • 4.
    Læg en klat smør i hver pakke og hæld vinen ved.

  • 5.
    Luk pakkerne med et stykke folie.

  • 6.
    Tilbered pakkerne direkte på grillen under låg i ca. 15 – 20 min.

  • 7.
    Drys med friske krydderurter og server.

  • 8.
    Kan serveres som en forret eller med nye kogte kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5812 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
357 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 53.5 %11.2 g
Kulhydrat: 7 %1.5 g
Fedt: 29.7 %2.9 g
Alkohol: 9.8 %1.2 g
;