Fiskepakker med rødspætter og grønt

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


600 g rødspættefileter.



250 g. cherrytomater delt i halve

200 g. squash skåret i små tern

1 rødløg delt i både

1 bdt. Grønne asparges skåret i portionsstykker

Lidt olivenolie

2 dl. hvidvin

50 g. smør

Salt og peber



8 stykker sølvfolie



Friske urter ved servering. F.eks. persille, oregano eller dild

 

Sådan gør du

Rul fiskefileterne på langs og drys med salt. Sautér kort alle grønsagerne i olivenolie på en varm pande, og krydr med salt og peber. Fordel grønsager på 4 stykker sølvfolie (bøj kanten lidt op) og læg fiskestykkerne oven på. Læg en klat smør i hver pakke og hæld vinen ved. Luk pakkerne med de sidste 4 stykker folie. Tilbered pakkerne direkte på grillen under låg i ca. 15 – 20 min.

Drys med friske krydderurter og server. Kan serveres som en forret eller med nye kogte kartofler.