HjemOpskrifterFiskefilet med tzatziki coleslaw

Fiskefilet med tzatziki coleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 4 stegte panerede fiskefileter
  • 400 g hvidkål
  • 3 forårsløg
  • 1 æble
  • 200 g tzatziki
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lun fiskefileterne i ovnen i 8 min. ved 180°C.

  • 2.
    Snit kålen fint og skær forårsløg i skiver og æblet i tynde både.

  • 3.
    Vend det hele sammen med tzatziki og olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 4.
    Energi pr. person: 522KJ/125Kcal.

  • 5.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,3 g.

  • 6.
    Kulhydrat: 11,1 g.

  • 7.
    Fedt: 6,5 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5498 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
503 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 13.1 %3.9 g
Kulhydrat: 32.4 %9.6 g
Fedt: 54.5 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;