Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Mest solgte
Julefrokost
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fiskeburger med grillet mørksej og gomadressing
Fiskeburger med grillet mørksej og gomadressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og sort peber
700 g mørksejfileter
4 brioche burgerboller med sesam
gomadressing:
1 fed hvidløg
125 g ristede sesamfrø
1 limefrugt
3 spsk sojasauce
0.5 tsk stødt chili
1 tsk rørsukker
3.5 spsk sesamolie
0.5 dl vand
1 tsk salt
fyld:
200 g rød spidskål
200 g gulerødder
1 bundt forårsløg
2 dl bønnespirer
tilbehør:
friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
limefrugt i både
pynt:
ristede sesamfrø
Sådan gør du
1.
Snit spidskål og gulerødder fint, og skær forårsløg i skrå, tynde skiver.
2.
Læg de snittede grøntsager og bønnespirer i koldt vand og stil det hele i køleskabet.
3.
Til gomadressingen blancheres hvidløg.
4.
Blend derefter sesamfrø, saften fra 1 lime, sojasauce, blancheret hvidløg, chili, rørsukker og halvdelen af olien.
5.
Tilsæt resten af olien og tilsæt vand, til dressingen har en let cremet konsistens.
6.
Smag til med salt.
7.
Dup fisken med køkkenrulle og skær den i 4 stykker.
8.
Grill fisken på en grillpande eller ved direkte varme på en grill i ca. 2 minutter.
9.
Undgå at vende fisken, da den er meget porøs.
10.
Krydr med salt og peber.
11.
Grill burgerboller på begge sider.
12.
Dræn grøntsager og slyng dem.
13.
Anret underbolle med gomadressing, sprøde grøntsager, grillet fisk og top med overbollen.
14.
Pynt med lime og friske koriander.
15.
Drys med ristede sesamfrø.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10101 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
554 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
32 %
10.4 g
Kulhydrat:
28.7 %
9.3 g
Fedt:
39.3 %
5.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;