Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fastelavnsboller med vaniljecreme, fløde og syltetøj
Fastelavnsboller med vaniljecreme, fløde og syltetøj
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
creme:
1 æggeblomme
30 g sukker
1 spsk hvedemel
1 spsk Maizena majsstivelse
1.5 dl sødmælk
0.5 vaniljestang
6 brioche burgerboller
1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
4 spsk hindbærsyltetøj
Sådan gør du
1.
Til vaniljecreme piskes æggeblomme sammen med sukker, mel og maizena.
2.
Kom mælken i en gryde sammen med kornene fra vaniljen og selve stangen.
3.
Bring mælken til kogepunktet og tag gryden af varmen.
4.
Fjern vaniljestangen.
5.
Hæld halvdelen af den varme mælk i skålen med æggeblandingen og rør grundigt rundt, så der ingen klumper er.
6.
Hæld så æggeblandingen tilbage i gryden med resten af mælken og varm massen op til kogepunktet, mens der piskes grundigt.
7.
Lad cremen koge, så den tykner og pisk den godt under kogning i et par minutter.
8.
Sluk for varmen og hæld cremen over i en skål.
9.
Lad den køle helt af.
10.
Pisk fløden til skum.
11.
Fordel vaniljecremen i de flækkede briocheboller og kom syltetøj og flødeskum i.
12.
Pynt evt. med glasur og krymmel.
SPISETID opskrift
Brød og boller
Brød og kager
Fastelavn
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8367 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1041 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
8.2 %
5.0 g
Kulhydrat:
51.4 %
31.4 g
Fedt:
40.4 %
11.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;