Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Fasangryde med granatæble og svampe
Fasangryde med granatæble og svampe
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
20 g smør
4 stykker fasaner (bryster uden skind)
2 løg
0.5 knoldselleri
3 gulerødder
1 spsk hvedemel
3 dl hvidvin
1 laurbærblad
2 rosmarinkviste
1 1 lille håndfuld frisk timian
0.5 liter madlavningsfløde
200 ml god hønsefond
0.5 tsk friskkværnet peber
0.5 tsk salt
300 g blandede svampe
20 g smør
Pynt
1 granatæble
1 håndfuld persille
Sådan gør du
1.
Skær sener og fedt fra fasanbrysterne, og brun dem forsigtigt i en gryde med smør.
2.
Stil dem derefter til side.
3.
Skær zittauerløg, knoldselleri og gulerødder i mundrette stykker.
4.
Sautér grøntsagerne i samme gryde, hvor fasanbrysterne blev stegt.
5.
Drys mel over grøntsagerne, og tilsæt hvidvin, et laurbærblad, rosmarin og timian.
6.
Lad alkoholen dampe af, og hæld fløde og hønsefond i gryden.
7.
Lad retten simre i cirka 10-15 minutter, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
8.
Tilsæt fasanbrysterne, og lad dem simre med i et par minutter.
9.
Steg svampe på en varm pande med lidt smør, til de bliver let sprøde og får en gylden farve.
10.
Vend dem i gryden med fasanbrysterne til sidst.
11.
Top retten med frisk persille og granatæblekerner.
12.
Tip: Servér retten med smørristede kartofler og ristet brød.
Vildt
Fjerkræ
Gryderet
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20250 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
430 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
53.2 %
13.4 g
Kulhydrat:
12.7 %
3.2 g
Fedt:
29.9 %
3.5 g
Alkohol:
4.2 %
0.6 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;