Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fasan i cremet bourbonsauce med salvie, bacon og æble
Fasan i cremet bourbonsauce med salvie, bacon og æble
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 hel fasan
salt og peber
250 g skalotteløg
150 g bacontern
25 g smør
8 enebær
1 spsk koncentreret tomatpuré
6 cl bourbon eller whisky
3 dl piskefløde
2 æbler
8 blade frisk salvie
Tilbehør
kartoffelmos eller rodfrugtmos
Sådan gør du
1.
Del fasanen i 4 stykker, og krydr med salt og peber.
2.
Drys mel over kødet på alle sider, og bank overskydende mel fra.
3.
Skær skalotteløg i kvarte.
4.
Steg bacon sprød i en sauterpande, tag det op, og læg det til side.
5.
Smelt smørret i panden, og brun fasanen på alle sider.
6.
Tag fasanen op, og kom skalotteløg i.
7.
Steg i 5 min., til løgene falder sammen, og kom så fasan og bacon tilbage i panden sammen med knuste enebær, tomatpuré, bourbon og fløde.
8.
Kom salviebladene i, og lad retten simre under låg i 1-1½ time, til kødet er mørt.
9.
Smag til med salt og peber, og servér f.eks. med kartoffelmos.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Efterår
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11883 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
715 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
24.7 %
10.4 g
Kulhydrat:
8.2 %
3.5 g
Fedt:
62.3 %
12.0 g
Alkohol:
4.8 %
1.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;