4 personer
150 g rødkål
150 g spidskål
150 g grønkål
200 g gulerødder
1 potte kørvel
1 potte brøndkarse
100 g hindbær
1+4 spsk olivenolie
2 + 2 spsk balsamicoeddike
300 g oksekøds wokstrimler
Salt og sort peber
Skær rødkål, spidskål og grønkål i strimler og skær gulerødder i meget tynde skiver. Bland det med plukket kørvel og brøndkarse. Lav en dressing af mosede hindbær blandet med 4 spsk olivenolie og 2 spsk balsamicoeddike. Smag til med salt og peber. Steg kødet ved høj varme i 1 spsk olie. Krydr med salt og peber og kom 2 spsk balsamico i. Lad det koge ind og sluk så for varmen. Vend det i salaten sammen med dressingen.
Energi pr. person: 978KJ/234Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 5,6 g.
Fedt: 3,6 g.