HjemOpskrifterFarverig coleslaw med oksekød og hindbærvinaigrette

Farverig coleslaw med oksekød og hindbærvinaigrette

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g spidskål
  • 150 g rødkål
  • 150 g grønkål
  • 200 g gulerødder
  • 1 bundt frisk kørvel
  • 1 potte brøndkarse
  • 100 g hindbær
  • 5 spsk olivenolie
  • 4 spsk mørk balsamicoeddike
  • 300 g wokstrimler af okseklump
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær rødkål, spidskål og grønkål i strimler og skær gulerødder i meget tynde skiver.

  • 2.
    Bland det med plukket kørvel og brøndkarse.

  • 3.
    Lav en dressing af mosede hindbær blandet med 4 spsk olivenolie og 2 spsk balsamicoeddike.

  • 4.
    Smag til med salt og peber.

  • 5.
    Steg kødet ved høj varme i 1 spsk olie.

  • 6.
    Krydr med salt og peber og kom 2 spsk balsamico i.

  • 7.
    Lad det koge ind og sluk så for varmen.

  • 8.
    Vend det i salaten sammen med dressingen.

  • 9.
    Energi pr. person: 978KJ/234Kcal. Næringsindhold pr. 100 g.: Protein: 7,2 g. Kulhydrat: 5,6 g. Fedt: 3,6 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5151 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
426 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 25.1 %6.3 g
Kulhydrat: 15.9 %4.0 g
Fedt: 59 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;