Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Farverig coleslaw med oksekød og hindbærvinaigrette

0-30 min
4 personer

Ingredienser

150 g rødkål

150 g spidskål

150 g grønkål

200 g gulerødder

1 potte kørvel

1 potte brøndkarse

100 g hindbær

1+4 spsk olivenolie

2 + 2 spsk balsamicoeddike

300 g oksekøds wokstrimler

Salt og sort peber

Om råvarerne

Skær rødkål, spidskål og grønkål i strimler og skær gulerødder i meget tynde skiver. Bland det med plukket kørvel og brøndkarse. Lav en dressing af mosede hindbær blandet med 4 spsk olivenolie og 2 spsk balsamicoeddike. Smag til med salt og peber. Steg kødet ved høj varme i 1 spsk olie. Krydr med salt og peber og kom 2 spsk balsamico i. Lad det koge ind og sluk så for varmen. Vend det i salaten sammen med dressingen. 

 

Energi pr. person: 978KJ/234Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 5,6 g.
Fedt: 3,6 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Farverig coleslaw

Skær rødkål, spidskål og grønkål i strimler og skær gulerødder i meget tynde skiver. Bland det med plukket kørvel og brøndkarse. Lav en dressing af mosede hindbær blandet med 4 spsk olivenolie og 2 spsk balsamicoeddike. Smag til med salt og peber. Steg kødet ved høj varme i 1 spsk olie. Krydr med salt og peber og kom 2 spsk balsamico i. Lad det koge ind og sluk så for varmen. Vend det i salaten sammen med dressingen. 

 

Energi pr. person: 978KJ/234Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 5,6 g.
Fedt: 3,6 g.