Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Eton mess med hindbær og ribs
Eton mess med hindbær og ribs
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
125 g hindbær
125 g ribs
1 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
50 g marengs
SÅDAN GØR DU
1.
Tag lidt hindbær og ribs fra til pynt, og mos resten groft med en gaffel sammen med flormelis.
2.
Kom vaniljesukker i fløden, og pisk den til skum.
3.
Bræk marengsen i grove stykker, og vend dem forsigtigt i flødeskummet sammen med de moste bær.
4.
Anret desserten i glas, og pynt med resten af bærrene.
Is
SPISETID opskrift
Søde sager
Frugt
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5229 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
929 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
3 %
1.7 g
Kulhydrat:
27.7 %
15.1 g
Fedt:
69.3 %
17.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;