Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Eton mess med hindbær og ribs

Bedømmelse (7)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

125 g hindbær

125 g ribs

1 spsk. flormelis

1 tsk. vaniljesukker

2½ dl piskefløde

50 g marengskys eller -reder

Om råvarerne

Tag lidt hindbær og ribs fra til pynt, og mos resten groft med en gaffel sammen med flormelis. Kom vaniljesukker i fløden, og pisk den til skum. Bræk marengsen i grove stykker, og vend dem forsigtigt i flødeskummet sammen med de moste bær. Anret desserten i glas, og pynt med resten af bærrene.

 

Energi pr. person: 1332KJ/318Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g.
Kulhydrat: 14,8 g.
Fedt: 17,7 g.

Eton mess med hindbær og ribs

Tag lidt hindbær og ribs fra til pynt, og mos resten groft med en gaffel sammen med flormelis. Kom vaniljesukker i fløden, og pisk den til skum. Bræk marengsen i grove stykker, og vend dem forsigtigt i flødeskummet sammen med de moste bær. Anret desserten i glas, og pynt med resten af bærrene.

 

Energi pr. person: 1332KJ/318Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g.
Kulhydrat: 14,8 g.
Fedt: 17,7 g.