Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Entrecote med fyldt bagt kartoffel og grøn salat
Entrecote med fyldt bagt kartoffel og grøn salat
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 entrecote
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
1 tsk olie
fyldt bagt kartoffel:
4 bagekartofler
150 g gedeost
1.5 dl creme fraiche 18%
1 tsk citronskal (usprøjtet)
1 spsk hakket frisk timian
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
forårssalat:
60 g hjertesalat
200 g edamamebønner
1 squash
4 forårsløg
dressing:
1 spsk mørk balsamicoeddike
2 spsk olivenolie
1 spsk honning
0.5 tsk friskkværnet peber
1 spsk frisk timian
kryddersalt
Sådan gør du
1.
Del bagekartoflerne i halve, og skær et rudemønster i dem.
2.
Læg kartoflerne i et ildfast fad, og sæt dem ind i en forvarmet ovn på 175 C i ca. 25 minutter.
3.
Tag kartoflerne ud af ovnen, skrab noget af kartoffelfyldet ud med en ske og kom det i en skål.
4.
Bland kartoffelfyldet med gedeost, creme fraiche, citronskal, hakket timian, salt og friskkværnet sort peber.
5.
Fordel blandingen i de hule bagekartofler, og top evt. med et par ekstra skiver gedeost.
6.
Bag kartoflerne videre i 10-15 minutter, eller til de ser gyldne ud.
7.
Tag entrecoterne ud fra køleskabet ca. 30 minutter inden stegning.
8.
Krydr dem med salt og friskkværnet sort peber, og pensl forsigtigt med olie.
9.
Varm en grillpande eller grill op, og læg bøfferne på.
10.
Steg dem, til de har en kernetemperatur på 56 C for et medium resultat.
11.
Lad bøfferne hvile i ca. 5 minutter på en rist inden servering.
12.
Skyl salaten, og blanchér edamamebønnerne i kogende vand.
13.
Skær squashen i 0,5 cm tykke skiver og forårsløg i mundrette stykker.
14.
Grill squash og forårsløg på grill eller grillpande.
15.
Bland balsamicoeddike, olivenolie, honning og friskkværnet sort peber.
16.
Vend grøntsager og salat sammen med dressingen, og smag til med timian og urtesalt.
17.
Anret bøfferne med de ovnbagte fyldte kartofler og frisk salat.
18.
Pynt med timian.
19.
Tip: Du kan også tilføje grillede asparges og kogte rødbeder i din salat.
20.
Begge dele smager dejligt sammen med gedeost og honningdressing.
Fest
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10238 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
529 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
15.1 %
4.7 g
Kulhydrat:
39.5 %
12.3 g
Fedt:
45.4 %
6.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;