Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Entrecote med brætmarinade

Bedømmelse (7)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 ubehandlet citron

3 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

1 tsk chiliflager

1 spsk hakket rosmarin

1 spsk hakket persille

Salt og sort peber

4 entrecôte bøffer 

Om råvarerne

Riv skallen af citronen fint og klem saften af halvdelen. Bland det sammen med olie, knust hvidløg, chiliflager, rosmarin, persille og lidt salt og peber. Tag en tredjedel af marinaden og gnid ind i bøfferne. Gem resten til servering og sørg for den ikke er i berøring med det rå kød. Grill bøfferne ved hård varme i 1-2 min. pr. side. Tag dem af varmen og lad dem trække på et skærebræt i 5 min. Skær dem i skiver og hæld resten af marinaden over. 

 

Energi pr. person: 2022KJ/483Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 20,3 g.

Kulhydrat: 0,4 g.

Fedt: 16,7 g.

Når du steger oksekød på panden, så skal du ikke være bange for at stege med for hård varme. Stegeskorpe smager godt, men jo længere tid du steger kødet desto mere tørt bliver det.
Entrecote med brætmarinade

Riv skallen af citronen fint og klem saften af halvdelen. Bland det sammen med olie, knust hvidløg, chiliflager, rosmarin, persille og lidt salt og peber. Tag en tredjedel af marinaden og gnid ind i bøfferne. Gem resten til servering og sørg for den ikke er i berøring med det rå kød. Grill bøfferne ved hård varme i 1-2 min. pr. side. Tag dem af varmen og lad dem trække på et skærebræt i 5 min. Skær dem i skiver og hæld resten af marinaden over. 

 

Energi pr. person: 2022KJ/483Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 20,3 g.

Kulhydrat: 0,4 g.

Fedt: 16,7 g.