HjemOpskrifterEntrecote med brætmarinade

Entrecote med brætmarinade

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret chiliflage
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • 1 spsk hakket kruspersille
  • salt og sort peber
  • 4 entrecote bøffer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Riv skallen af citronen fint og klem saften af halvdelen.

  • 2.
    Bland det sammen med olie, knust hvidløg, chiliflager, rosmarin, persille og lidt salt og peber.

  • 3.
    Tag en tredjedel af marinaden og gnid ind i bøfferne.

  • 4.
    Gem resten til servering og sørg for den ikke er i berøring med det rå kød.

  • 5.
    Grill bøfferne ved hård varme i 1-2 min. pr. side.

  • 6.
    Tag dem af varmen og lad dem trække på et skærebræt i 5 min.

  • 7.
    Skær dem i skiver og hæld resten af marinaden over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1890 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
879 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 9 %4.7 g
Kulhydrat: 6.4 %3.3 g
Fedt: 84.6 %20.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;