Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Entrecote med brætmarinade
Entrecote med brætmarinade
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 citron (usprøjtet)
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk tørrede chiliflager
1 spsk hakket frisk rosmarin
1 spsk hakket kruspersille
salt og sort peber
4 entrecote bøffer
SÅDAN GØR DU
1.
Riv skallen af citronen fint og klem saften af halvdelen.
2.
Bland det sammen med olie, knust hvidløg, chiliflager, rosmarin, persille og lidt salt og peber.
3.
Tag en tredjedel af marinaden og gnid ind i bøfferne.
4.
Gem resten til servering og sørg for den ikke er i berøring med det rå kød.
5.
Grill bøfferne ved hård varme i 1-2 min. pr. side.
6.
Tag dem af varmen og lad dem trække på et skærebræt i 5 min.
7.
Skær dem i skiver og hæld resten af marinaden over.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2001 kj / 478 kcal
Næringsindhold pr. 100g
918 kj / 219 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
8.5 %
4.6 g
Kulhydrat:
6 %
3.3 g
Fedt:
85.5 %
21.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;