Entrecote med brætmarinade

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Entrecote med brætmarinade
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 ubehandlet citron

3 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

1 tsk chiliflager

1 spsk hakket rosmarin

1 spsk hakket persille

Salt og sort peber

4 entrecôte bøffer 

Sådan gør du

Riv skallen af citronen fint og klem saften af halvdelen. Bland det sammen med olie, knust hvidløg, chiliflager, rosmarin, persille og lidt salt og peber. Tag en tredjedel af marinaden og gnid ind i bøfferne. Gem resten til servering og sørg for den ikke er i berøring med det rå kød. Grill bøfferne ved hård varme i 1-2 min. pr. side. Tag dem af varmen og lad dem trække på et skærebræt i 5 min. Skær dem i skiver og hæld resten af marinaden over. 

 

Energi pr. person: 2022KJ/483Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 20,3 g.

Kulhydrat: 0,4 g.

Fedt: 16,7 g.