HjemOpskrifterEfterårsgryde med kylling i aromatisk paprikasauce

Efterårsgryde med kylling i aromatisk paprikasauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g kyllingebrystfileter
  • 500 g små kartofler
  • 2 spsk paprika
  • 4 spsk olivenolie
  • 0.5 liter grøntsagsbouillon
  • 2 tsk røde peberfrugter
  • 4 spsk soltørrede tomater
  • 2.5 dl piskefløde
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 200 g grønkål
  • salt
  • sort peber

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skær kyllingebrystfilet i grove tern.

  • 2.
    Hak grønkålen groft, og snit peberfrugter og soltørrede tomater i tynde strimler.

  • 3.
    Svits kylling i olivenolie i en stor tykbundet pande sammen med kartofler og paprika, indtil de tager farve og er lækkert gyldne.

  • 4.
    Smag til med salt og peber.

  • 5.
    Tilsæt bouillon, peberfrugter, soltørrede tomater, piskefløde og hakkede tomater og lad simre i 30 minutter.

  • 6.
    Tilsæt hakket grønkål og lad simre i 5 minutter.

  • 7.
    Server med friskbagt brød efter eget ønske.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11839 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
380 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 31.6 %7.1 g
Kulhydrat: 19 %4.3 g
Fedt: 49.4 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;