Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Dorade med citron, hvidløg og persille

120+ min
2 personer

Ingredienser

2 hele dorader

6 fed hvidløg

2 økologiske citroner

(saften presses fra citronen)

1 bdt. persille

2 spsk. smør

Olivenolie

Salt og peber

(gerne groft salt og peber)

Om råvarerne

Lav tre ridser igennem skindet på den ene side af fisken. Smelt smørret i en kasserolle, og kom peber, citronsaft, persille og olivenolie i og rør godt sammen. Kom de knuste hvidløgsfed i ridserne på doraden. Læg doraderne i en alubakke, hæld det smeltede

smør jævnt over og ind i fisken. Doraden sættes i køleskab i 2 timer. Placer alubakken med fisken midt på grillen, og bag i 20-30 minutter med indirekte varme. Hold øje med fisken, at den ikke får for megen varme. Serveres med fersk sommersalat, og husk

at give fisken godt med olivenolie inden servering.

 

Energi pr. person: 1283 kJ/305 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein 12 g

Fedt 9,1 g

Kulhydrat 2,8 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Dorade med citron, hvidløg og persille

Lav tre ridser igennem skindet på den ene side af fisken. Smelt smørret i en kasserolle, og kom peber, citronsaft, persille og olivenolie i og rør godt sammen. Kom de knuste hvidløgsfed i ridserne på doraden. Læg doraderne i en alubakke, hæld det smeltede

smør jævnt over og ind i fisken. Doraden sættes i køleskab i 2 timer. Placer alubakken med fisken midt på grillen, og bag i 20-30 minutter med indirekte varme. Hold øje med fisken, at den ikke får for megen varme. Serveres med fersk sommersalat, og husk

at give fisken godt med olivenolie inden servering.

 

Energi pr. person: 1283 kJ/305 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein 12 g

Fedt 9,1 g

Kulhydrat 2,8 g