HjemOpskrifterDeviled eggs med persille og rejer

Deviled eggs med persille og rejer

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 6 æg
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 håndfuld persille
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 75 g rejer

Sådan gør du

Sådan gør du
  • 1.
    Kog æggene i 10 min.

  • 2.
    Skyl med koldt vand, og pil æggene.

  • 3.
    Halvér dem, og pil blommerne ud.

  • 4.
    Brug en stavblender til at blende blommerne sammen med mayonnaise, persille og dijonsennep.

  • 5.
    Gem lidt af persillen til drys.

  • 6.
    Smag til med salt og peber, og kom blandingen i en sprøjtepose med stjernetylle.

  • 7.
    Fyld æggehviderne med blandingen, og pynt med rejer og lidt hakket persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3775 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
812 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 23.6 %11.3 g
Kulhydrat: 2.5 %1.2 g
Fedt: 73.9 %16.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;