Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Dansk Brunch

Bedømmelse (1)
30-60 min
1 person

Ingredienser

Blødkogt æg:
1 æg
Hvidløgsost:
25 g Philadelphia ost (max 20+)
Salt & peber
1/2 fed hvidløg
Røget laks med hytteost, radiser & purløg:
40 g røget laks i skiver
50 g hytteost
2-3 stk radiser i fine skiver
1-2 tsk hakket eller klippet purløg
Salt & peber
Æbletoast med kanel:
1 æble (kogt mos 125 g)
1/2 tsk citronsaft
1/2-1 tsk vaniljekorn
Lidt flydende sødemiddel
30 g ristet brød
Kanel
Jordbærsyltetøj
Gulerods/rødbedesalat:
100 g revet gulerod
50 g revet rødbede
Citronsaft
Grapefrugt
2 1/2 dl skummetmælk eller minimælk
Kaffe & te

Blødkogt æg:
Når vandet koger tilsættes ægget forsigtigt og koges i 6 minutter og 30 sekunder.

Hjemmelavet hvidløgsost:
25 g Philadelphia ost (max 20+)
salt & peber
1/2 fed hvidløg

Tilberedning:
Rør osten sammen med lidt salt og peber. Smag den herefter til med presset hvidløg.
Smør hvidløgsosten på 30 g rugbrød.

Røget laks med hytteost, radiser & purløg:
40 g røget laks i skiver
50 g hytteost
2-3 stk radiser i fine skiver
1-2 tsk hakket eller klippet purløg
Salt & peber

Tilberedning:
Rør hytteosten lind og tilsæt radiser og purløg. Smag den til og tilsæt eventuelt lidt salt og peber.

Anret den røgede laks sammen med den blandede hytteost.
NB: Gem et par radiseskiver og lidt purløg til pynt.

Æbletoast med kanel:
1 æble (kogt mos 125 g)
1/2 tsk citronsaft
1/2-1 tsk vaniljekorn
Lidt flydende sødemiddel
30 g ristet brød
Kanel

Tilberedning:
Æblet koges med citronsaft og vaniljekorn. Når det er kogt ud, blendes eller moses det. Mosen smages til, og der tilsættes eventuelt lidt flydende sødemiddel.

Rist brødet og læg den varme æblemos på. Læg herefter 1 tsk. jordbærsyltetøj ovenpå og strømed lidt kanel.

Gulerods/rødbedesalat:
100 g revet gulerod
50 g revet rå rødbede
Citronsaft

Tilberedning:
Bland de revne gulerødder og rødbeder i en skål og tilsæt lidt citronsaft. Anret retterne på tallerkenen sammen med 1/2 grapefrugt.

Drik 2 1/2 dl skummetmælk eller minimælk.

Kaffe & te efter ønske.

Opskrifterne er udarbejdet af De Danske Vægtkonsulenter

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Blødkogt æg:
Når vandet koger tilsættes ægget forsigtigt og koges i 6 minutter og 30 sekunder.

Hjemmelavet hvidløgsost:
25 g Philadelphia ost (max 20+)
salt & peber
1/2 fed hvidløg

Tilberedning:
Rør osten sammen med lidt salt og peber. Smag den herefter til med presset hvidløg.
Smør hvidløgsosten på 30 g rugbrød.

Røget laks med hytteost, radiser & purløg:
40 g røget laks i skiver
50 g hytteost
2-3 stk radiser i fine skiver
1-2 tsk hakket eller klippet purløg
Salt & peber

Tilberedning:
Rør hytteosten lind og tilsæt radiser og purløg. Smag den til og tilsæt eventuelt lidt salt og peber.

Anret den røgede laks sammen med den blandede hytteost.
NB: Gem et par radiseskiver og lidt purløg til pynt.

Æbletoast med kanel:
1 æble (kogt mos 125 g)
1/2 tsk citronsaft
1/2-1 tsk vaniljekorn
Lidt flydende sødemiddel
30 g ristet brød
Kanel

Tilberedning:
Æblet koges med citronsaft og vaniljekorn. Når det er kogt ud, blendes eller moses det. Mosen smages til, og der tilsættes eventuelt lidt flydende sødemiddel.

Rist brødet og læg den varme æblemos på. Læg herefter 1 tsk. jordbærsyltetøj ovenpå og strømed lidt kanel.

Gulerods/rødbedesalat:
100 g revet gulerod
50 g revet rå rødbede
Citronsaft

Tilberedning:
Bland de revne gulerødder og rødbeder i en skål og tilsæt lidt citronsaft. Anret retterne på tallerkenen sammen med 1/2 grapefrugt.

Drik 2 1/2 dl skummetmælk eller minimælk.

Kaffe & te efter ønske.

Opskrifterne er udarbejdet af De Danske Vægtkonsulenter