Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Dansk Brunch
Dansk Brunch
Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
1 person
Blødkogt æg:
1 æg
Hvidløgsost:
25 g flødeost naturel
salt & sort peber
0.5 fed hvidløg
Røget laks med hytteost, radiser & purløg:
40 g røget laks i skiver
50 g Arla Karolines Køkken® økologisk Hytteost 4%
3 radiser i skiver
2 tsk hakket purløg
salt & sort peber
Æbletoast med kanel:
1 æble (kogt mos)
0.5 tsk friskpresset citronsaft
1 vaniljestang
sødemiddel
1 skive ristet brød
stødt kanel
15 g jordbærsyltetøj
Gulerods/rødbedesalat:
100 g revet gulerødder
50 g revet rødbeder
2 tsk friskpresset citronsaft
0.5 grapefrugt
2.5 dl skummetmælk
kaffe eller te
Sådan gør du
1.
Blødkogt æg: Når vandet koger tilsættes ægget forsigtigt og koges i 6 minutter og 30 sekunder.
2.
Hjemmelavet hvidløgsost: Rør osten sammen med lidt salt og peber.
3.
Smag den herefter til med presset hvidløg.
4.
Smør hvidløgsosten på 30 g rugbrød.
5.
Røget laks med hytteost, radiser purløg: Rør hytteosten lind og tilsæt radiser og purløg.
6.
Smag den til og tilsæt eventuelt lidt salt og peber.
7.
Anret den røgede laks sammen med den blandede hytteost.
8.
NB: Gem et par radiseskiver og lidt purløg til pynt.
9.
Æbletoast med kanel: Æblet koges med citronsaft og vaniljekorn.
10.
Når det er kogt ud, blendes eller moses det.
11.
Mosen smages til, og der tilsættes eventuelt lidt flydende sødemiddel.
12.
Rist brødet og læg den varme æblemos på.
13.
Læg herefter 1 tsk. jordbærsyltetøj ovenpå og strømed lidt kanel.
14.
Gulerods/rødbedesalat: Bland de revne gulerødder og rødbeder i en skål og tilsæt lidt citronsaft.
15.
Anret retterne på tallerkenen sammen med 1/2 grapefrugt.
16.
Drik 2 1/2 dl skummetmælk eller minimælk til og kaffe te efter ønske. Opskrifterne er udarbejdet af De Danske Vægtkonsulenter.
Morgenmad & Brunch
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3065 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
309 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
22.6 %
4.1 g
Kulhydrat:
50.9 %
9.3 g
Fedt:
26.5 %
2.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;