Cupcakes med frysetørrede bær

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
cupcake
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g Oma stege- og bagemargarine
250 g sukker
Korn fra 1 vaniljestang
3 æg
250 mel
2 tsk. bagepulver
1,5 dl mælk
1,5 spsk. frysetørrede blåbær
1,5 spsk. frysetørrede hindbær

Frosting:
300 g Flødeost naturel
2 spsk. sukker
3 spsk. pulveriserede, frysetørrede hindbær

Pynt: Frysetørrede, knuste blåbær

Sådan gør du

8-10 stk.

Pisk Oma stege- og bagemargarine med sukker og vaniljekorn luftigt. Kom et æg i af gangen og pisk luftigt indimellem.

Rør mel og bagepulver i æggeblandingen skiftevis  med mælk.

Vend frysetørrede bær i dejen.

Fordel dejen i smurte muffinforme.

Bages ved 180 grader i 20-25 min. afhængig af størrelsen på formene, midt i ovnen.

Afkøles på rist i formene.

Rør flødeost med sukker og pulveriserede, frysetørrede hindbær. Stilles på køl.

Kom blandingen i en sprøjtepose og lav en pæn top på hver kage. Drys med knuste, frysetørrede blåbær.

Energi pr. stk.: 1823 kJ / 434 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 9 %
Fedt: 49 %
Kulhydrat: 42 %