HjemOpskrifterCupcakes med frysetørrede bær

Cupcakes med frysetørrede bær

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g bagemargarine
  • 274 g sukker
  • korn fra 1 vaniljestang
  • 3 æg
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • 1½ spsk frysetørrede bær (blåbær)
  • 4½ spsk pulveriserede, frysetørret hindbær
frosting
  • 300 g flødeost naturel 25%
  • 274 g sukker
  • 4½ spsk pulveriserede, frysetørret hindbær
  • pynt: frysetørrede, knuste blåbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk Oma stege- og bagemargarine med sukker og vaniljekorn luftigt.

  • 2.
    Kom et æg i af gangen og pisk luftigt indimellem.

  • 3.
    Rør mel og bagepulver i æggeblandingen skiftevis med mælk.

  • 4.
    Vend frysetørrede bær i dejen.

  • 5.
    Fordel dejen i smurte muffinforme.

  • 6.
    Bages ved 180 grader i 20-25 min. afhængig af størrelsen på formene, midt i ovnen.

  • 7.
    Afkøles på rist i formene.

  • 8.
    Rør flødeost med sukker og pulveriserede, frysetørrede hindbær.

  • 9.
    Stilles på køl.

  • 10.
    Kom blandingen i en sprøjtepose og lav en pæn top på hver kage.

  • 11.
    Drys med knuste, frysetørrede blåbær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17517 kj / 4187 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1329 kj / 318 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 6.5 %5.1 g
Kulhydrat: 47.7 %37.3 g
Fedt: 45.8 %16.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;