Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Culotte med bagt rabarber og løg med top, samt focaccia
Culotte med bagt rabarber og løg med top, samt focaccia
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 okseculotte
groft salt
friskkværnet peber
bagt rabarber og løg:
500 g rabarber
400 g løg
0.5 dl olivenolie
1 dl flydende honning
1 tsk sort salt
focacciabrød:
4 dl lunkent vand
30 g gær
3 dl olivenolie
2 tsk salt
ca. 7 kg hvedemel
SÅDAN GØR DU
1.
Bland lunkent vand med gær til det er opløst.
2.
Kom olivenolie, salt og hvedemel i og ælt dejen sammen.
3.
Lad den hæve i 1 time i en skål, tildækket.
4.
Rul dejen ud i rund eller firkantet på et stykke bagepapir i en bradepande.
5.
Pensl med olivenolie, krydr med salt og tørret rosmarin.
6.
Bages ved 230 grader i 20-25 min til det er gyldent og sprødt.
7.
Brun culottestegen af på en varm pande på alle sider.
8.
Krydr med salt og kværnet peber.
9.
Kom culottestegen i en bradepande og giv den ca. 45 min. i forvarmet ovn ved 200 grader.
10.
Brug gerne stegetermometer – stegen skal have en kernetemperatur på ca. 60 grader.
11.
Lad stegen hvile tildækket i 20 min. inden udskæring.
12.
Bagt rabarber Fordel rabarber og både af løg med top på et stykke bagepapir i en bradepande.
13.
Kom olivenolie og honning henover blandingen, drys med salt.
14.
Bages ved intervalgrill eller høj varme i kort tid, så der stadig er ”bid” i løgene i ca. 15 min.
15.
Anret skiver af culotte med bagt rabarber og løg og server med friskbagt focaccia brød.
Grøntsager
Frugt
Brød og boller
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
122313 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1191 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.7 g
Protein:
13 %
9.1 g
Kulhydrat:
72.5 %
50.8 g
Fedt:
14.5 %
4.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;