Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Crumble med pasta og ratatouille
Crumble med pasta og ratatouille
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 aubergine
1 grøn squash
1 rød eller gul peberfrugt
1 løg
2 fed hvidløg
1 rosmarinkvist
3 spsk olivenolie
salt og sort peber
300 g Penne pasta
2 dåser flåede tomater
crumble:
50 g koldt smør i tern
125 g hvedemel
50 g rasp
2 spsk hakket frisk rosmarin
0.5 tsk groft salt
50 g lagret cheddarost
Sådan gør du
1.
Skær aubergine og squash i tern, og skær peberfrugt og løg i tynde strimler.
2.
Hak hvidløget fint.
3.
Vend det i sammen med rosmarin og olivenolie, og krydr godt med salt og peber.
4.
Kom det i et ovnfast fad, og bag det ved 200°C i 20 min.
5.
Vend rundt i det undervejs.
6.
Kog imens pastaen i halvdelen af den tid, som står angivet på pakken.
7.
Sigt vandet fra.
8.
Til crumble smuldres smør ud i mel.
9.
Tilsæt rasp, rosmarin, salt og revet ost, og bland det sammen.
10.
Tag fadet med ratatouille ud af ovnen, og vend den forkogte pasta og de hakkede tomater i.
11.
Kom crumblen på toppen, og bag retten færdig i ovnen i 15 min.
Grøntsager
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7545 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
384 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
9.9 %
2.2 g
Kulhydrat:
37.6 %
8.5 g
Fedt:
52.5 %
5.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;