Crumble med pasta og ratatouille

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Crumble med pasta og ratatouille
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 aubergine

1 squash

1 rød eller gul peberfrugt

1 løg

2 fed hvidløg

1 kvist rosmarin

3 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

300 g pasta, f.eks. penne eller rigatoni

2 dåser hakkede, flåede tomater

 

Crumble:

50 g koldt smør i tern

125 g hvedemel

50 g rasp

2 spsk. hakket rosmarin

½ tsk. groft salt

50 g fast ost, f.eks. primadonna eller lagret cheddar

Sådan gør du

Skær aubergine og squash i tern, og skær peberfrugt og løg i tynde strimler. Hak hvidløget fint. Vend det i sammen med rosmarin og olivenolie, og krydr godt med salt og peber. Kom det i et ovnfast fad, og bag det ved 200°C i 20 min. Vend rundt i det undervejs. Kog imens pastaen i halvdelen af den tid, som står angivet på pakken. Sigt vandet fra. Til crumble smuldres smør ud i mel. Tilsæt rasp, rosmarin, salt og revet ost, og bland det sammen. Tag fadet med ratatouille ud af ovnen, og vend den forkogte pasta og de hakkede tomater i. Kom crumblen på toppen, og bag retten færdig i ovnen i 15 min.

 

Energi pr. person: 3182KJ/761Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 18,4 g.
Fedt: 4,6 g.