HjemOpskrifterCrumble med pasta og ratatouille

Crumble med pasta og ratatouille

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 aubergine
  • 1 grøn squash
  • 1 rød eller gul peberfrugt
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rosmarinkvist
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 300 g Penne pasta
  • 2 dåser flåede tomater
    crumble:
    • 50 g koldt smør i tern
    • 125 g hvedemel
    • 50 g rasp
    • 2 spsk hakket frisk rosmarin
    • 0.5 tsk groft salt
    • 50 g lagret cheddarost

    Sådan gør du

    • 1.
      Skær aubergine og squash i tern, og skær peberfrugt og løg i tynde strimler.

    • 2.
      Hak hvidløget fint.

    • 3.
      Vend det i sammen med rosmarin og olivenolie, og krydr godt med salt og peber.

    • 4.
      Kom det i et ovnfast fad, og bag det ved 200°C i 20 min.

    • 5.
      Vend rundt i det undervejs.

    • 6.
      Kog imens pastaen i halvdelen af den tid, som står angivet på pakken.

    • 7.
      Sigt vandet fra.

    • 8.
      Til crumble smuldres smør ud i mel.

    • 9.
      Tilsæt rasp, rosmarin, salt og revet ost, og bland det sammen.

    • 10.
      Tag fadet med ratatouille ud af ovnen, og vend den forkogte pasta og de hakkede tomater i.

    • 11.
      Kom crumblen på toppen, og bag retten færdig i ovnen i 15 min.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    7545 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    384 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.5 g
    Protein: 9.9 %2.2 g
    Kulhydrat: 37.6 %8.5 g
    Fedt: 52.5 %5.4 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;