4 personer
4 skiver rustikt hvedebrød
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
125 g ricotta
½ melon, f.eks. cantaloupe
4 skiver parmaskinke
½ lille rødløg
1 spsk balsamico eddike
Salt og sort peber
1 lille håndfuld basilikum
Rist eller grill brødet. Halvér hvidløget og gnid brødet på oversiden med det. Dryp med lidt olivenolie og smør ricotta på. Fjern skal og kerner fra melonen og skær den i meget tynde skiver. Anret melon oven på ricottaen sammen med parmaskinke og rødløg i tynde skiver. Dryp med resten af olien og balsamico eddike, krydr med lidt salt og peber og pynt med basilikum.
Energi pr. person: 1822KJ/435Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 33,7 g.
Fedt: 8,3 g