HjemOpskrifterCrostini med melon, ricotta og parmaskinke

Crostini med melon, ricotta og parmaskinke

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 4 skiver rustikt hvedebrød
  • 2 spsk olivenolie
  • 125 g ricotta
  • 0.5 melon f.eks. cantaloupe
  • 4 skiver parmaskinke
  • 0.5 lille rødløg
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • salt & sort peber
  • 1 bundt frisk basilikum

Sådan gør du

  • 1.
    Rist eller grill brødet.

  • 2.
    Halvér hvidløget og gnid brødet på oversiden med det.

  • 3.
    Dryp med lidt olivenolie og smør ricotta på.

  • 4.
    Fjern skal og kerner fra melonen og skær den i meget tynde skiver.

  • 5.
    Anret melon oven på ricottaen sammen med parmaskinke og rødløg i tynde skiver.

  • 6.
    Dryp med resten af olien og balsamico eddike, krydr med lidt salt og peber og pynt med basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6469 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
408 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 15.5 %3.7 g
Kulhydrat: 51.7 %12.4 g
Fedt: 32.8 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;