HjemOpskrifterCroque-sandwich med dijonnaise og spinat

Croque-sandwich med dijonnaise og spinat

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g mayonnaise
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 ciabattabrød
  • 150 g Arla® Emmentaler
  • 100 g kogt skinke i tynde skiver
  • 75 g frisk spinatblade
  • 75 g soltørrede tomater

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør mayonnaise sammen med begge slags sennep.

  • 2.
    Flæk flutet og smør begge sider med dijonnaisen.

  • 3.
    Fordel halvdelen af osten på den nederste halvdel og kom skinken på.

  • 4.
    Kom spinat og semi-dried tomater over og top med resten af osten.

  • 5.
    Læg toppen af brødet på og klem det lidt sammen.

  • 6.
    Bages ved 200°C i 15-20 min. til osten er smeltet.

  • 7.
    Skær flutet i stykker og server lunt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7969 kj / 1905 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1355 kj / 324 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 16.4 %13.1 g
Kulhydrat: 14.9 %11.9 g
Fedt: 68.7 %25.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;