HjemOpskrifterCroque-sandwich med dijonnaise og spinat

Croque-sandwich med dijonnaise og spinat

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g mayonnaise
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 ciabattabrød
  • 150 g Arla® Emmentaler
  • 100 g kogt skinke i tynde skiver
  • 75 g frisk spinatblade
  • 75 g soltørrede tomater

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør mayonnaise sammen med begge slags sennep.

  • 2.
    Flæk flutet og smør begge sider med dijonnaisen.

  • 3.
    Fordel halvdelen af osten på den nederste halvdel og kom skinken på.

  • 4.
    Kom spinat og semi-dried tomater over og top med resten af osten.

  • 5.
    Læg toppen af brødet på og klem det lidt sammen.

  • 6.
    Bages ved 200°C i 15-20 min. til osten er smeltet.

  • 7.
    Skær flutet i stykker og server lunt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6927 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1178 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 18.6 %12.9 g
Kulhydrat: 8.9 %6.2 g
Fedt: 72.5 %23.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;