Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Croque-sandwich med dijonnaise og spinat
Croque-sandwich med dijonnaise og spinat
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
100 g mayonnaise
2 spsk dijonsennep
1 spsk grov sennep
1 ciabattabrød
150 g Arla® Emmentaler
100 g kogt skinke i tynde skiver
75 g frisk spinatblade
75 g soltørrede tomater
SÅDAN GØR DU
1.
Rør mayonnaise sammen med begge slags sennep.
2.
Flæk flutet og smør begge sider med dijonnaisen.
3.
Fordel halvdelen af osten på den nederste halvdel og kom skinken på.
4.
Kom spinat og semi-dried tomater over og top med resten af osten.
5.
Læg toppen af brødet på og klem det lidt sammen.
6.
Bages ved 200°C i 15-20 min. til osten er smeltet.
7.
Skær flutet i stykker og server lunt.
Frokost
Sandwich
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7969 kj / 1905 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1355 kj / 324 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
16.4 %
13.1 g
Kulhydrat:
14.9 %
11.9 g
Fedt:
68.7 %
25.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;