Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Croque Madame
Croque Madame
Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk hvedemel
25 g smør
2 dl letmælk
1 knivspids muskatnød (revet)
1 knivspids salt
1 knivspids sort peber
8 skiver sandwichbrød
2 g smør
150 g Arla® Emmentaler (revet) eller Comté
4 skiver kogt skinke
4 æg
Sådan gør du
1.
Til bechamel smeltes smørret i en gryde.
2.
Rør melet ud i, og lad det stege i smørret i et minut, mens der røres.
3.
Hæld så mælken i under kraftig piskning, så der ikke kommer klumper.
4.
Krydr med muskat og lidt salt og hvid peber.
5.
Lad saucen koge op, så den tykner.
6.
Den skal småkoge i 2-3 min., så melfornemmelse undgås.
7.
Sluk for varmen.
8.
Smør 4 af brødskiverne, og læg dem med smørsiden nedad på en bageplade med bagepapir.
9.
Kom en tredjedel af osten på brødene og derpå skinke.
10.
Læg en tredjedel mere på, og læg de sidste brødskiver over.
11.
Smør et tykt lag bechamel på toppen af hver croque, og drys med resten af osten.
12.
Gratinér dem i ovnen i 10-15 min. ved 225°C.
13.
Steg æggene til spejlæg i resten af smørret, og kom et spejlæg på toppen af hver croque.
14.
Servér med sennep og evt. en salat.
SPISETID opskrift
Sandwich
Morgenmad & Brunch
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10704 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
961 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
19.8 %
11.2 g
Kulhydrat:
34.2 %
19.3 g
Fedt:
46 %
11.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;