HjemOpskrifterCroissanter med rejesalat og blomkål

Croissanter med rejesalat og blomkål

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 croissanter eller 8 mini
  • 250 g rejer
  • 150 g blomkål
  • 100 g mayonnaise
  • 100 g creme fraiche 38%
  • 2 spsk frisk dild
  • 2 spsk purløg
  • 1 spsk sennep (sød)
  • 1 knivspids salt og hvid peper
  • 1 limefrugt

Sådan gør du

  • 1.
    Skær blomkål i bittesmå buketter, og blancher dem i 1 minut i letsaltet vand.

  • 2.
    Skyl dem med koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.

  • 3.
    Dup rejerne tørre med køkkenrulle.

  • 4.
    Bland mayonnaise med creme fraiche, hakket dild samt purløg og sennep.

  • 5.
    Smag til med salt og hvid peber.

  • 6.
    Vend rejer og blomkål i dressingen.

  • 7.
    Skær et snit ned langs toppen af hver croissant, og fyld rejesalaten i.

  • 8.
    Top med limebåde, ekstra dild og purløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8990 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
981 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 12.2 %7.0 g
Kulhydrat: 20.7 %12.0 g
Fedt: 67.1 %17.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;