HjemOpskrifterCremet tortellinisuppe med kål og gris

Cremet tortellinisuppe med kål og gris

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g grønkål eller palmekål
  • 1 spsk olivenolie
  • 350 g hakket grisekød
  • 2 tsk fennikelfrø
  • salt og sort peber
  • 1 dåse hakket tomat
  • 7 dl grøntsags- eller hønsebouillon
  • 1 dl piskefløde
  • 250 g frisk tortellinier
  • 1 dl frisk basilikum

Sådan gør du

  • 1.
    Skær løg i tern, og skær bladselleri i tynde skiver.

  • 2.
    Hak hvidløget fint.

  • 3.
    Hak kålen groft.

  • 4.
    Varm olien i en gryde, og brun kødet, mens det hakkes i små stykker med en træspatel.

  • 5.
    Når kødet begynder at brune, tilsættes løg og bladselleri, og der steges videre i 4 minutter.

  • 6.
    Tilsæt hvidløg og fennikelfrø knust i en morter.

  • 7.
    Krydr med salt og peber, og hæld tomaterne i sammen med bouillon.

  • 8.
    Lad suppen simre i 15 min.

  • 9.
    Tilsæt så fløde, og varm det op.

  • 10.
    Kom tortellini og kål i, og lad det koge i suppen i 5 min.

  • 11.
    Kom til sidst grofthakket basilikum i.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6154 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
305 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 29.8 %5.3 g
Kulhydrat: 24.3 %4.4 g
Fedt: 45.9 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;