Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Hjem
Opskrifter
Fransk Coq au vin
Fransk Coq au vin
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
1 stor kylling
6 skalotteløg
1 persillerod
2 gulerødder
250 g champignoner
2 fed hvidløg
150 g bacontern
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
2 spsk hvedemel
1 flaske rødvin, gerne pinot noir
1 laurbærblad
3 timianblade
0.4 liter hønsefond
1 bundt bredbladet persille til servering
tilbehør
flute
kogte kartoffel eller rodfrugtmos
Sådan gør du
1.
Partér kyllingen i 4 bryststykker, 4 lårstykker og 2 vinger.
2.
Krydr med salt og peber.
3.
Skær løg i både, og skær persillerod og gulerødder i tern eller skiver.
4.
Skær champignon i skiver, og hak hvidløg fint.
5.
Steg bacon sprødt i en gryde.
6.
Tag det op, og læg det til side.
7.
Kom smør og olivenolie i gryden, og brun kyllingen grundigt på alle sider.
8.
Tag den op, og læg den til side.
9.
Kom løg, persillerod, gulerødder og champignon i gryden og steg i 5-7 min., til det begynder at tage farve.
10.
Tilsæt hvidløg det sidste minut.
11.
Drys melet over, og rør rundt.
12.
Hæld vinen i gryden, og rør godt rundt.
13.
Kom laurbærblade og timian i, og kom kylling og bacon tilbage i gryden.
14.
Hæld fond ved, læg låg på, og lad retten simre i 45 min.
15.
Smag til med salt og peber.
16.
Servér med et drys persille.
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18099 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
554 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
29.9 %
9.7 g
Kulhydrat:
14 %
4.6 g
Fedt:
42.7 %
6.4 g
Alkohol:
13.4 %
2.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;