
Varm smøret op i en sautepande til det bruser. Kom de 8 stykker kylling i og brun dem godt på alle sider, krydr med salt og peber. Tag derefter kyllingen op på et fad. Brun bacon, skalotteløg og champignons til det er gyldent i cirka 5 minutter. Kom vin på og lad det komme i kog. Tilsæt derefter hønsebouillon og lad det simre i 5 minutter.
Kom de brunede kyllingestykker, hvidløg og timian i et ovnfast fad, hæld bacon og vin blandingen over og steges i ovn ved 160 grader i 35 minutter til kyllingen er mør. Smages til med salt, peber og frisk timian. Pynt med snittet bladselleri.
Energi pr. person:
3733 kJ (889 kcal.)
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,2 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt og alkohol: 6,8 g.
Se trin-for-trin video - eller se flere madvideoer her