Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

30-60 min
4 personer

Ingredienser

25 g smør
1 kylling 1600 g (delt i 8 stykker)
Salt og kværnet peber
150 g bacon i tern
300 g skalotteløg/perleløg, pillede i halve
150 g champignons rengjorte i halve
Salt og kværnet peber
3 dl rødvin Recugne Bordeaux
3 dl hønsefond
2 fed hvidløg i skiver
4 stænger frisk timian

Pynt: Fintsnittet bladselleri

Varm smøret op i en sautepande til det bruser. Kom de 8 stykker kylling i og brun dem godt på alle sider, krydr med salt og peber. Tag derefter kyllingen op på et fad. Brun bacon, skalotteløg og champignons til det er gyldent i cirka 5 minutter. Kom vin på og lad det komme i kog. Tilsæt derefter hønsebouillon og lad det simre i 5 minutter.

Kom de brunede kyllingestykker, hvidløg og timian i et ovnfast fad, hæld bacon og vin blandingen over og steges i ovn ved 160 grader i 35 minutter til kyllingen er mør. Smages til med salt, peber og frisk timian. Pynt med snittet bladselleri.
 

Energi pr. person:
3733 kJ (889 kcal.)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,2 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt og alkohol: 6,8 g. 

Se trin-for-trin video - eller se flere madvideoer her

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Coq au vin

Varm smøret op i en sautepande til det bruser. Kom de 8 stykker kylling i og brun dem godt på alle sider, krydr med salt og peber. Tag derefter kyllingen op på et fad. Brun bacon, skalotteløg og champignons til det er gyldent i cirka 5 minutter. Kom vin på og lad det komme i kog. Tilsæt derefter hønsebouillon og lad det simre i 5 minutter.

Kom de brunede kyllingestykker, hvidløg og timian i et ovnfast fad, hæld bacon og vin blandingen over og steges i ovn ved 160 grader i 35 minutter til kyllingen er mør. Smages til med salt, peber og frisk timian. Pynt med snittet bladselleri.
 

Energi pr. person:
3733 kJ (889 kcal.)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,2 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt og alkohol: 6,8 g. 

Se trin-for-trin video - eller se flere madvideoer her