Citronpandekager med appelsinsukker og ricotta

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Citronpandekager
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 æg. 3 dl letmælk
150 g hvedemel
1 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker revet skal af 1 ubehandlet citron
25 g smeltet smør + ekstra til stegning
100 g sukker
Revet skal af 1 ubehandlet appelsin
150 g ricotta

Sådan gør du

Pisk æg og mælk sammen og bland med mel, sukker, vaniljesukker og citronskal til en lind dej uden klumper. Bland sukker med appelsinskal og stil til side. Steg pandekagerne i en smule smør. Læg dem sammen med ricotta og appelsinsukker.

Energifordeling pr. person:

2033KJ/486Kcal 

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,4 g.

Kulhydrat: 26,9 g.

Fedt: 8,2 g.