Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Citronbagt laks med avocado-citrussalat med bulgur
Citronbagt laks med avocado-citrussalat med bulgur
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
150 g bulgur
3 dl vand
salt
sort peber
0.5 pomelo
4 laksefileter
1 citron
2 appelsiner
2 avocadoer
1 lille rødløg
1 frisk chili
3 spsk olivenolie
1 håndfuld frisk mynte
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Kom bulgur og vand i en gryde med lidt salt.
2.
Lad det koge under låg i 12 min.
3.
Lad den derefter trække i 10 min., og hæld evt. overskydende vand fra.
4.
Kom bulguren i en skål, og lad den køle af.
5.
Læg laksen med skindsiden nedad i et ovnfast fad med bagepapir.
6.
Krydr med salt og peber.
7.
Skær citron i tynde skiver, og læg dem over fisken.
8.
Bag fisken i 15 min. ved 200 °C.
9.
Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i skiver.
10.
Skær skallen af pomelo, og fjern den hvide hinde.
11.
Bræk filet- erne i mindre stykker, og kom dem i bulguren sammen med appelsinen.
12.
Skær avocado i tern, og skær rødløg og chili i tynde skiver.
13.
Kom det hele i salaten, og vend det sammen med olivenolie og mynteblade.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11107 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
19.9 %
7.0 g
Kulhydrat:
26 %
9.1 g
Fedt:
54.1 %
8.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;