HjemOpskrifterCiabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo

Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • ½ butternut squash
  • 1 dl vand
  • 1 ciabattabrød
  • 100 g chorizopølse
  • 150 g savojkål
  • 100 g creme fraiche 5%
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl squashen og skær den i grove tern.

  • 2.
    Damp dem i en gryde med 1 dl vand og lidt salt i 15 minutter til det er mørt.

  • 3.
    Mos det groft med en gaffel.

  • 4.
    Flæk ciabattabrødet på langs og smør squashpuréen på.

  • 5.
    Brug en teske til at fordele cremefraichen over.

  • 6.
    Skær chorizoen i skiver og kom på sammen med iturevne kålblade.

  • 7.
    Drys med lidt salt og peber og bag i ovnen i 10 minutter ved 220°c.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3057 kj / 731 kcal
Næringsindhold pr. 100g
309 kj / 74 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 19.3 %3.5 g
Kulhydrat: 24.8 %4.5 g
Fedt: 55.9 %4.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;