Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo
Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
½ butternut squash
1 dl vand
1 ciabattabrød
100 g chorizopølse
150 g savojkål
100 g creme fraiche 5%
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Skræl squashen og skær den i grove tern.
2.
Damp dem i en gryde med 1 dl vand og lidt salt i 15 minutter til det er mørt.
3.
Mos det groft med en gaffel.
4.
Flæk ciabattabrødet på langs og smør squashpuréen på.
5.
Brug en teske til at fordele cremefraichen over.
6.
Skær chorizoen i skiver og kom på sammen med iturevne kålblade.
7.
Drys med lidt salt og peber og bag i ovnen i 10 minutter ved 220°c.
Grøntsager
Italiensk
Pizzaer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3057 kj / 731 kcal
Næringsindhold pr. 100g
309 kj / 74 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
19.3 %
3.5 g
Kulhydrat:
24.8 %
4.5 g
Fedt:
55.9 %
4.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;