HjemOpskrifterCiabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo

Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 butternut squash
  • 1 dl vand
  • 1 ciabattabrød
  • 100 g chorizopølser
  • 150 g savojkål
  • 100 g creme fraiche 5%
  • salt og sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl squashen og skær den i grove tern.

  • 2.
    Damp dem i en gryde med 1 dl vand og lidt salt i 15 minutter til det er mørt.

  • 3.
    Mos det groft med en gaffel.

  • 4.
    Flæk ciabattabrødet på langs og smør squashpuréen på.

  • 5.
    Brug en teske til at fordele cremefraichen over.

  • 6.
    Skær chorizoen i skiver og kom på sammen med iturevne kålblade.

  • 7.
    Drys med lidt salt og peber og bag i ovnen i 10 minutter ved 220°c.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2621 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
265 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 19.3 %3.0 g
Kulhydrat: 35.1 %5.5 g
Fedt: 45.6 %3.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;