Ciabattapizza med græskarpuré, kål og chorizo

fork and spoon
Frokost
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ butternutsquash
1 dl vand
1 ciabattabrød
100 g chorizo
150 g savoykål
100 g cremefraiche
Salt og peber

Sådan gør du

Skræl squashen og skær den i grove tern. Damp dem i en gryde med 1 dl vand og lidt salt i 15 minutter til det er mørt. Mos det groft med en gaffel. Flæk ciabattabrødet på langs og smør squashpuréen på. Brug en teske til at fordele cremefraichen over. Skær chorizoen i skiver og kom på sammen med iturevne kålblade. Drys med lidt salt og peber og bag i ovnen i 10 minutter ved 220°c.

Energi pr. person:
2165 kJ (517 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,8 g
Kulhydrat: 20,7 g
Fedt: 4,8 g