HjemOpskrifterChokoladeknas med nødder og cornflakes

Chokoladeknas med nødder og cornflakes

Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 75 g hasselnødder
  • 75 g mandler
  • 50 g valnødder
  • 50 g cornflakes
  • 200 g mørk chokolade
  • 1 tsk flagesalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom hasselnødder i et ovnfast fad, og rist dem i ovnen i 7 min. ved 180°C.

  • 2.
    Tag dem ud, og læg dem i et rent viskestykke.

  • 3.
    Gnub dem, så skallerne falder af.

  • 4.
    Hak mandler og valnødder meget groft, og rist dem i 7 min. i ovnen ved samme temperatur.

  • 5.
    Hak chokoladen groft, og smelt 2/3 af den over vandbad.

  • 6.
    Sluk for varmen, og kom resten af chokoladen i, og lad den smelte.

  • 7.
    Vend forsigtigt cornflakes og nødder i chokoladen, så alt dækkes af chokolade.

  • 8.
    Brug to teskeer til at sætte blandingen som små toppe på bageplader med bagepapir.

  • 9.
    Drys med flagesalt og lad dem køle af, så chokoladen hærder.

  • 10.
    Opbevar chokoladerne køligt.&.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10355 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2276 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 7.4 g
Protein: 7.8 %10.5 g
Kulhydrat: 28.1 %37.6 g
Fedt: 64.1 %39.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;