Chokoladeknas med nødder og cornflakes

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Chokoladeknas med nødder og cornflakes
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Antal: 20 stk.
 

75 g hasselnødder

75 g mandler

50 g valnødder

50 g cornflakes

200 g mørk chokolade

1 tsk. flagesalt
 

Sådan gør du

Kom hasselnødder i et ovnfast fad, og rist dem i ovnen i 7 min. ved 180°C. Tag dem ud, og læg dem i et rent viskestykke. Gnub dem, så skallerne falder af. Hak mandler og valnødder meget groft, og rist dem i 7 min. i ovnen ved samme temperatur. Hak chokoladen groft, og smelt 2/3 af den over vandbad. Sluk for varmen, og kom resten af chokoladen i, og lad den smelte. Vend forsigtigt cornflakes og nødder i chokoladen, så alt dækkes af chokolade. Brug to teskeer til at sætte blandingen som små toppe på bageplader med bagepapir. Drys med flagesalt og lad dem 
køle af, så chokoladen hærder. Opbevar chokoladerne køligt. 

 

Energi pr. stk.: 537KJ/128Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 10,5 g. 
Kulhydrat: 38,9 g. 
Fedt: 39,9 g.