HjemOpskrifterChokoladeis med Daim

Chokoladeis med Daim

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 200 g Marabou mælkechokolade
  • 4 dl sødmælk
  • 100 g sukker
  • 2.5 dl kondenseret mælk
  • 2.5 dl piskefløde
  • 75 g Marabou mælkechokolade med Daim

Sådan gør du

  • 1.
    Hak 200 g mælkechokolade groft, og kom det i en skål.

  • 2.
    Varm sødmælk og sukker op til kogepunktet, og hæld det over chokoladen.

  • 3.
    Rør det sammen, så chokoladen smelter.

  • 4.
    Rør kondenseret mælk i, og lad blandingen køle af i køleskabet.

  • 5.
    Hak mælkechokoladen med Daim.

  • 6.
    Hvis du bruger ismaskine, røres fløde og hakket chokolade i den afkølede blanding, som fryses i ismaskinen, til det har softicekonsistens, som derefter kommes i en beholder og fryses færdig i mindst 3 timer.

  • 7.
    Hvis du ikke har en ismaskine, piskes fløden til skum og vendes i den afkølede isblanding sammen med hakket chokolade.

  • 8.
    Kom blandingen i en form, og frys den i mindst 6 timer.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14262 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1076 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 7 %4.4 g
Kulhydrat: 37.8 %23.9 g
Fedt: 55.2 %16.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;