Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Chilinudler med sticky kødboller af gris og broccoli
Chilinudler med sticky kødboller af gris og broccoli
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 tsk revet frisk ingefær
300 g økologisk hakket grisekød
2 spsk hvedemel
2 spsk sojasauce +3 spsk
1 spsk sesamfrø +1 til drys
salt og sort peber
1 spsk solsikkeolie
1 fed hvidløg
8 spsk sød chilisauce
1 broccoli
300 g tørrede ægnudler
2 tsk chiliflager
frisk koriander
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Rør hakket gris sammen med revet ingefær, hvedemel, 2 spsk. sojasauce, 1 spsk. sesamfrø og lidt salt og peber.
2.
Form farsen til små kødboller og steg dem i en pande med solsikkeolie, ca. 5 min. pr. side.
3.
Hak imens hvidløget fint.
4.
Når kødbollerne er stegt færdig kommes hvidløg i panden og vendes rundt i kødbollerne.
5.
Kom chilisauce over og lad den glasere? kødbollerne.
6.
Tag kødbollerne op og læg til side under et stykke alufolie, så de holder sig lune.
7.
Mens kødbollerne steger, skæres broccoli i buketter.
8.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og kom broccoli i gryden sammen med nudler de sidste 2 min.
9.
Gem 1 dl af kogevandet, inden det sigtes fra.
10.
Kom nudler og broccoli på panden med chilisauce og vend det sammen med resten af sojasaucen og det gemte kogevand.
11.
Servér med kødbollerne og drys med sesamfrø, chiliflager og evt. frisk koriander.
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8602 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
783 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
21.6 %
9.9 g
Kulhydrat:
58.3 %
26.8 g
Fedt:
20.1 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;