Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugt

0-30 min

Ingredienser

8 spsk chiafrø

8 dl kakaoskummetmælk

¼ tsk fint salt

 

Hindbærpure:

1 dl sukker

1 dl vand

300 g frosne hindbær

¼ tsk vaniljepulver

 

Topping:

40 g granatæblekerner

40 g mango

40 mandler

50 g frosne hindbær

Bland chiafrø, kakaoskummetmælk og fint salt. Rør rundt i grøden, så chiafrøene ikke klistrer sammen. Chiabudding skal trække natten over.

Kog sukker op med vand. Tag 50 g frosne hindbær fra til pynt, og bland resten af de frosne hindbær med sukkerlagen og vaniljepulver. Lad det koge op. Blend hindbærpuré med stavblender til en ensartet konsistens. Fordel chiabudding i 4 høje glas, kom hindbærpuré på, cirka 2 dele budding og 1 del hindbærpuré. Top glassene med granatæblekerner, mango i tern, hakkede mandler med skal og frosne hindbær. Servér som lækker dessert eller til fødselsdagsmorgenmad.

 

Energi pr. person: 1818 kJ / 433 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,0 g
Fedt: 3,5 g

Kulhydrat: 14,0 g

Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugt

Bland chiafrø, kakaoskummetmælk og fint salt. Rør rundt i grøden, så chiafrøene ikke klistrer sammen. Chiabudding skal trække natten over.

Kog sukker op med vand. Tag 50 g frosne hindbær fra til pynt, og bland resten af de frosne hindbær med sukkerlagen og vaniljepulver. Lad det koge op. Blend hindbærpuré med stavblender til en ensartet konsistens. Fordel chiabudding i 4 høje glas, kom hindbærpuré på, cirka 2 dele budding og 1 del hindbærpuré. Top glassene med granatæblekerner, mango i tern, hakkede mandler med skal og frosne hindbær. Servér som lækker dessert eller til fødselsdagsmorgenmad.

 

Energi pr. person: 1818 kJ / 433 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,0 g
Fedt: 3,5 g

Kulhydrat: 14,0 g