4 personer
8 spsk chiafrø
8 dl kakaoskummetmælk
¼ tsk fint salt
Hindbærpure:
1 dl sukker
1 dl vand
300 g frosne hindbær
¼ tsk vaniljepulver
Topping:
40 g granatæblekerner
40 g mango
40 mandler
50 g frosne hindbær
Bland chiafrø, kakaoskummetmælk og fint salt. Rør rundt i grøden, så chiafrøene ikke klistrer sammen. Chiabudding skal trække natten over.
Kog sukker op med vand. Tag 50 g frosne hindbær fra til pynt, og bland resten af de frosne hindbær med sukkerlagen og vaniljepulver. Lad det koge op. Blend hindbærpuré med stavblender til en ensartet konsistens. Fordel chiabudding i 4 høje glas, kom hindbærpuré på, cirka 2 dele budding og 1 del hindbærpuré. Top glassene med granatæblekerner, mango i tern, hakkede mandler med skal og frosne hindbær. Servér som lækker dessert eller til fødselsdagsmorgenmad.
Energi pr. person: 1818 kJ / 433 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,0 g
Fedt: 3,5 g
Kulhydrat: 14,0 g