Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugt
Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugt
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
budding:
8 spsk chiafrø
8 dl Matilde® Original Kakaoskummetmælk
0.25 tsk fint salt
hindbærpure:
1 dl sukker
1 dl vand
300 g frosne hindbær
0.25 tsk vaniljesukker
topping:
40 g granatæblekerner
40 g mangofrugter
40 g mandler
0.25 tsk vaniljesukker
Sådan gør du
1.
Bland chiafrø, kakaoskummetmælk og fint salt.
2.
Rør rundt i grøden, så chiafrøene ikke klistrer sammen.
3.
Chiabudding skal trække natten over.
4.
Kog sukker op med vand.
5.
Tag 50 g frosne hindbær fra til pynt, og bland resten af de frosne hindbær med sukkerlagen og vaniljepulver.
6.
Lad det koge op.
7.
Blend hindbærpuré med stavblender til en ensartet konsistens.
8.
Fordel chiabudding i 4 høje glas, kom hindbærpuré på, cirka 2 dele budding og 1 del hindbærpuré.
9.
Top glassene med granatæblekerner, mango i tern, hakkede mandler med skal og frosne hindbær.
10.
Servér som lækker dessert eller til fødselsdagsmorgenmad.
11.
Energi pr. person: 1818 kJ / 433 kcal Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 4,0 g Fedt: 3,5 g Kulhydrat: 14,0 g.
Klima Kærlig opskrift
Frugt
Dessert
Søde sager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6006 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
401 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.7 g
Protein:
15.9 %
3.8 g
Kulhydrat:
49.4 %
11.7 g
Fedt:
34.7 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;