Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Cheesecake med citron og kirsebærsauce
Cheesecake med citron og kirsebærsauce
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g flødeost naturel
150 g Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
25 g flormelis
0.5 Kornene fra vaniljestang
2 dl piskefløde
2 blade husblas
4 spsk friskpresset citronsaft
100 g bastogne kiks
250 g kirsebærsauce
Sådan gør du
1.
Rør flødeost sammen med creme fraiche, flormelis og vanilje.
2.
Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt sammen med ostecremen.
3.
Kom husblassen i en dyb tallerken med koldt vand, så husblassen bliver blød.
4.
Varm citronsaften i en gryde, tag husblassen op af vandet, og vrid vandet af.
5.
Tag citronsaften af varmen, og smelt husblassen i det.
6.
Kom et par skefulde af ostecremen i citronsaften, og rør det sammen.
7.
Fortsæt med lidt mere, så citron og husblas afkøles.
8.
Vend det så sammen med resten af ostecremen.
9.
Knus bastognekiksene groft, og kom dem i bunden af portionsglas.
10.
Kom ostecremen over, og jævn overfladen lidt ud.
11.
Sæt glassene i køleskabet i mindst 2 timer.
12.
Ved servering kommes kirsebærsauce på toppen.
13.
Pynt for eksempel med mandler og kirsebær.
SPISETID opskrift
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10057 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1015 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.2 g
Protein:
5 %
3.0 g
Kulhydrat:
34.4 %
20.6 g
Fedt:
60.6 %
16.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;