HjemOpskrifterCheddarkiks med rosmarin

Cheddarkiks med rosmarin

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

Ingredienser
  • 175 g Castello® Cheddar extra Matured
  • 120 g koldt smør
  • 1 tsk sort peberkorn stødt groft i morter
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • 1 tsk flagesalt
  • 175 g hvedemel

Sådan gør du

Sådan gør du
  • 1.
    Riv osten groft, og kom den i en foodprocessor sammen med smør, peber, rosmarin, salt og hvedemel.

  • 2.
    Hak det sammen til groft smulder, og brug hænderne til at samle dejen.

  • 3.
    Form den til en tyk pølse på ca. 5 cm. i diameter.

  • 4.
    Pak den ind i plastfolie, og lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time.

  • 5.
    Skær den i skiver på 0,7 cm, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

  • 6.
    Bag ved 175°C i 10-12 min.

  • 7.
    Lad kiksene køle af på en rist, og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9040 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1879 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 11.4 %12.6 g
Kulhydrat: 24.3 %26.9 g
Fedt: 64.3 %32.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;