Champagnecocktail med hindbærsirup

fork and spoon
Drikke
clock
0-30 min
Champagnecocktail med hindbærsirup
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

250 g hindbær

200 g lys rørsukker

1 vaniljestang

1 flaske champagne

 

Pynt: Friske hindbær

Sådan gør du

Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland med 1 spsk rørsukker på et skærebræt, så vaniljekornene fordeles i sukkeret. Skyl hindbærrene og kom dem i en gryde med vaniljekornsblandingen og resten af rørsukkeret. Lad det koge i ca. 10-12 minutter.

Pres hindbærblandingen igennem en sigte og over i en lille skål, så der kun er ren sirup i skålen. Opbevar siruppen i en flaske med låg. Kom 1 spsk sirup i hvert champagneglas og top med afkølet champagne. Pynt med friske hindbær i glasset.

 

Energi pr. person: 1050 kJ / 250 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,5 g
Fedt: 0 g
Kulhydrat: 19,0 g
Alkohol: 6,0 g