HjemOpskrifterChampagnecocktail med hindbærsirup

Champagnecocktail med hindbærsirup

Måltidstype:
Drikke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland med 1 spsk rørsukker på et skærebræt, så vaniljekornene fordeles i sukkeret.

  • 2.
    Skyl hindbærrene og kom dem i en gryde med vaniljekornsblandingen og resten af rørsukkeret.

  • 3.
    Lad det koge i ca. 10-12 minutter.

  • 4.
    Pres hindbærblandingen igennem en sigte og over i en lille skål, så der kun er ren sirup i skålen.

  • 5.
    Opbevar siruppen i en flaske med låg.

  • 6.
    Kom 1 spsk sirup i hvert champagneglas og top med afkølet champagne.

  • 7.
    Pynt med friske hindbær i glasset.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6359 kj / 1520 kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kj / 126 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 1.9 %0.6 g
Kulhydrat: 60.8 %18.9 g
Fedt: 2.3 %0.3 g
Alkohol: 35 %6.2 g
;