HjemOpskrifterChampagnecocktail med hindbærsirup

Champagnecocktail med hindbærsirup

Måltidstype:
Drikke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 250 g hindbær
  • 200 g lys rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • 1 flaske champagne
pynt:
  • friske hindbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland med 1 spsk rørsukker på et skærebræt, så vaniljekornene fordeles i sukkeret.

  • 2.
    Skyl hindbærrene og kom dem i en gryde med vaniljekornsblandingen og resten af rørsukkeret.

  • 3.
    Lad det koge i ca. 10-12 minutter.

  • 4.
    Pres hindbærblandingen igennem en sigte og over i en lille skål, så der kun er ren sirup i skålen.

  • 5.
    Opbevar siruppen i en flaske med låg.

  • 6.
    Kom 1 spsk sirup i hvert champagneglas og top med afkølet champagne.

  • 7.
    Pynt med friske hindbær i glasset.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5939 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
493 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 1.1 %0.3 g
Kulhydrat: 62 %18.0 g
Fedt: 0.9 %0.1 g
Alkohol: 36 %5.9 g
;