Ceviche med torsk og kammuslinger

fork and spoon
Forret
clock
30-60 min
Ceviche med torsk og kammuslinger
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g optøede torskeloins

100 g optøede japanske kammuslinger

Saften fra 2 citroner

Saften fra 2 lime

1 finthakket rødløg

1 dl korianderblade

1 tsk. seasalt

½ rød chili i tynde ringe

4 spsk. ekstra jomfru olivenolie

 

Pynt:

Frisk koriander og limeskal

Sådan gør du

Befri torskeloins for ben og skær det i strimler. Kom det i en skål sammen med kammuslinger. Vend saft af citron og lime over den rå fisk og stil det i køleskabet i 45 minutter indtil fisken er helt hvid. Vend finthakket rødløg i fiskeblandingen sammen med korianderblade, seasalt og rød chili.

Anret i en skål med olivenolie. Pyntes med koriander og limeskal.

 

Energi pr. person:   1015 Kj/  242 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,0 g.
Kulhydrat: 2,5 g.
Fedt: 7,5 g.