4 personer
400 g optøede torskeloins
100 g optøede japanske kammuslinger
Saften fra 2 citroner
Saften fra 2 lime
1 finthakket rødløg
1 dl korianderblade
1 tsk. seasalt
½ rød chili i tynde ringe
4 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Pynt:
Frisk koriander og limeskal
Befri torskeloins for ben og skær det i strimler. Kom det i en skål sammen med kammuslinger. Vend saft af citron og lime over den rå fisk og stil det i køleskabet i 45 minutter indtil fisken er helt hvid. Vend finthakket rødløg i fiskeblandingen sammen med korianderblade, seasalt og rød chili.
Anret i en skål med olivenolie. Pyntes med koriander og limeskal.
Energi pr. person: 1015 Kj/ 242 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,0 g.
Kulhydrat: 2,5 g.
Fedt: 7,5 g.