HjemOpskrifterCeviche med torsk og kammuslinger

Ceviche med torsk og kammuslinger

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g torsk lakseloins
  • 100 g optøede kammuslinger
  • saften fra 2 citroner (usprøjtede)
  • saften fra 2 limefrugter
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 dl friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
  • 1 tsk havsalt
  • 0.5 rød chilipeber i tynde ringe
  • 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
    pynt:
    • frisk koriander
    • limeskal (usprøjtet)

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Befri torskeloins for ben og skær det i strimler.

    • 2.
      Kom det i en skål sammen med kammuslinger.

    • 3.
      Vend saft af citron og lime over den rå fisk og stil det i køleskabet i 45 minutter indtil fisken er helt hvid.

    • 4.
      Vend finthakket rødløg i fiskeblandingen sammen med korianderblade, seasalt og rød chili.

    • 5.
      Anret i en skål med olivenolie.

    • 6.
      Pyntes med koriander og limeskal.

    • 7.
      Energi pr. person: 1015 Kj/ 242 kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 13,0 g. Kulhydrat: 2,5 g. Fedt: 7,5 g.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    6450 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    630 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.5 g
    Protein: 24.7 %9.2 g
    Kulhydrat: 8.7 %3.2 g
    Fedt: 66.6 %11.3 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;