Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Ceviche af laks med mango
Ceviche af laks med mango
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g laksefilet
2 spsk kokosflager
½ mangofrugt
½ peberfrugt
1 forårsløg
1 spsk finthakket rød chilipeber
saften fra 1 limefrugt
2 spsk olivenolie
salt & sort peber
1 bæger frisk koriander
SÅDAN GØR DU
1.
Kom kokos på en tør pande og rist det ved middel varme, til det bliver lysebrunt i kanterne, ca. 5 min.
2.
Skær laksen i skiver eller strimler.
3.
Skær mango og peberfrugt i små tern, og skær forårsløg i tynde skiver.
4.
Bland chili med limesaft og olivenolie, og smag til med salt og peber.
5.
Kom mango, peberfrugt og forårsløg over laksen, og hæld dressingen over.
6.
Lad det stå og marinere i 10 min., før det skal serveres.
7.
Pynt med korianderblade. *Laks, der skal serveres rå, bør fryses i mindst 24 timer for at undgå at evt. parasitter kan overleve.
Fisk og skaldyr
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3293 kj / 787 kcal
Næringsindhold pr. 100g
584 kj / 140 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
22.3 %
7.6 g
Kulhydrat:
17.1 %
5.9 g
Fedt:
60.6 %
9.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;