Ceviche af laks med mango

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Ceviche af laks med mango
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk. kokoschips/flager

200 g laks*

½ mango

½ rød eller gul peberfrugt

1 forårsløg

1 spsk. finthakket chili

Saft af 1 lime

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 håndfuld koriander

Sådan gør du

Kom kokos på en tør pande og rist det ved middel varme, til det bliver lysebrunt i kanterne, ca. 5 min. Skær laksen i skiver eller strimler. Skær mango og peberfrugt i små tern, og skær forårsløg i tynde skiver. Bland chili med limesaft og olivenolie, og smag til med salt og peber. Kom mango, peberfrugt og forårsløg over laksen, og hæld dressingen over. Lad det stå og marinere i 10 min., før det skal serveres. Pynt med korianderblade.

*Laks, der skal serveres rå, bør fryses i mindst 24 timer for at undgå
at evt. parasitter kan overleve.

Energi pr. person: 903KJ/216Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,3 g.
Kulhydrat: 4,7 g.
Fedt: 12,6 g.