HjemOpskrifterCeviche af laks med mango

Ceviche af laks med mango

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g laksefileter
  • 2 spsk kokosflager
  • 0.5 mangofrugt
  • 0.5 peberfrugt
  • 1 forårsløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • saften fra 1 limefrugt
  • 2 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 1 bæger frisk koriander

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom kokos på en tør pande og rist det ved middel varme, til det bliver lysebrunt i kanterne, ca. 5 min.

  • 2.
    Skær laksen i skiver eller strimler.

  • 3.
    Skær mango og peberfrugt i små tern, og skær forårsløg i tynde skiver.

  • 4.
    Bland chili med limesaft og olivenolie, og smag til med salt og peber.

  • 5.
    Kom mango, peberfrugt og forårsløg over laksen, og hæld dressingen over.

  • 6.
    Lad det stå og marinere i 10 min., før det skal serveres.

  • 7.
    Pynt med korianderblade. *Laks, der skal serveres rå, bør fryses i mindst 24 timer for at undgå at evt. parasitter kan overleve.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3412 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
607 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 21.7 %7.7 g
Kulhydrat: 15.1 %5.4 g
Fedt: 63.2 %10.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;