Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Cevapi i tomatsauce med peberfrugter og mynte-yoghurt
Cevapi i tomatsauce med peberfrugter og mynte-yoghurt
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
400 g økologisk hakket oksekød
2 tsk paprika
1 tsk natron
salt og sort peber
2 spsk olivenolie til stegning
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 løg
1 dåse hakket tomat
250 g yoghurt 10%
1 håndfuld frisk mynte
Tilbehør
pitabrød eller fladbrød
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Rør hakket kød sammen med knust eller revet hvidløg, 1 tsk. paprika, natron og lidt salt og peber.
2.
Form farsen til små tykke pølser og steg dem på en pande med olivenolie, ca. 5 min pr. side ved middel varme.
3.
Tag dem af panden og læg til side.
4.
Skær peberfrugter og løg i strimler og kom dem i panden.
5.
Steg i 5 min. og tilsæt så resten af paprikaen og hakkede tomater.
6.
Krydr med lidt salt og peber og lad saucen simre i 5 min.
7.
Kom cevapierne tilbage på panden og lad dem varme op sammen med saucen.
8.
Rør yoghurt sammen med hakket mynte og smag til med lidt salt og peber.
9.
Server yoghurten sammen med cavapierne og gerne lidt pita eller fladbrød.
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6160 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
414 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
27.8 %
6.8 g
Kulhydrat:
13 %
3.2 g
Fedt:
59.2 %
6.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;