HjemOpskrifterCevapi i tomatsauce med peberfrugter og mynte-yoghurt

Cevapi i tomatsauce med peberfrugter og mynte-yoghurt

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g økologisk hakket oksekød
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk natron
  • salt og sort peber
  • 2 spsk olivenolie til stegning
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 dåse hakket tomat
  • 250 g yoghurt 10%
  • 1 håndfuld frisk mynte
Tilbehør
  • pitabrød eller fladbrød

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Rør hakket kød sammen med knust eller revet hvidløg, 1 tsk. paprika, natron og lidt salt og peber.

  • 2.
    Form farsen til små tykke pølser og steg dem på en pande med olivenolie, ca. 5 min pr. side ved middel varme.

  • 3.
    Tag dem af panden og læg til side.

  • 4.
    Skær peberfrugter og løg i strimler og kom dem i panden.

  • 5.
    Steg i 5 min. og tilsæt så resten af paprikaen og hakkede tomater.

  • 6.
    Krydr med lidt salt og peber og lad saucen simre i 5 min.

  • 7.
    Kom cevapierne tilbage på panden og lad dem varme op sammen med saucen.

  • 8.
    Rør yoghurt sammen med hakket mynte og smag til med lidt salt og peber.

  • 9.
    Server yoghurten sammen med cavapierne og gerne lidt pita eller fladbrød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6160 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
414 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 27.8 %6.8 g
Kulhydrat: 13 %3.2 g
Fedt: 59.2 %6.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;