Butternut squash suppe med spidskommen

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Butternet squash suppe
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 butternut squash
1 tsk olivenolie + 1 spsk
1 tsk stødt spidskommen
1 løg
1½ l vand
1 terning hønsebouillon
Salt.
200 g græsk yoghurt 2%
2 æbler.

Sådan gør du

Brug en kniv til at skrælle squashen. Skær den i grove tern og vend med 1 tsk olie og spidskommen. Bages i ovnen ved 200° C i 25 min.Skær løg i grove tern og steg i 1 spsk olie i en gryde. Kom de bagte squashtern i og tilsæt vand og bouillon. Kog suppen i 15 min og blend den til den er helt cremet. Smag til med salt. Servér med græsk yoghurt og æbletern.

Energi pr. person: 615KJ/147Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1 g.

Kulhydrat: 3 g.

Fedt: 1,2 g.