HjemOpskrifterButternut squash suppe med spidskommen

Butternut squash suppe med spidskommen

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1.5 spsk olivenolie
  • 1 butternut squash
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 løg
  • 1.5 liter vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • fint salt
  • 200 g yoghurt 10%
  • 2 æbler

Sådan gør du

  • 1.
    Brug en kniv til at skrælle squashen.

  • 2.
    Skær den i grove tern og vend med 1 tsk olie og spidskommen.

  • 3.
    Bages i ovnen ved 200° C i 25 min.

  • 4.
    Skær løg i grove tern og steg i 1 spsk olie i en gryde.

  • 5.
    Kom de bagte squashtern i og tilsæt vand og bouillon.

  • 6.
    Kog suppen i 15 min og blend den til den er helt cremet.

  • 7.
    Smag til med salt.

  • 8.
    Servér med græsk yoghurt og æbletern.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3294 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
108 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 10.2 %0.6 g
Kulhydrat: 43.5 %2.8 g
Fedt: 46.3 %1.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;