Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Butterfly-grillet kylling på spyd med sur/sød marinade
Butterfly-grillet kylling på spyd med sur/sød marinade
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
1 kylling 1,3 kg
2 Mindre grillspyd
Marinade:
1 dl ahornsirup
0.5 dl æblecidereddike
1 tsk cayennepeber
2 fed hvidløg, knust
1 tsk havsalt
0.5 tsk sort peber
Tilbehør:
grillede tomat
grøn asparges
forårsløg
grøn squash
Sådan gør du
1.
Lav marinaden ved at røre alle ingredienser sammen.
2.
Læg kyllingen med brystet nedad og skær eller klip med fjerkræssaks op langs hver side af rygbenet og spred kyllingen ud som en sommerfugl.
3.
Brystbenet fjernes ved at skære en lille rids øverst ved halsen og derefter kan brystbenet langsomt pilles ud.
4.
Fjern ønskebenet og klip evt. overflødigt fedt af kyllingen.
5.
Skyl den under koldt vand og dup tør med køkkenrulle.
6.
Stik 2 små metalspyd igennem bryst og lår.
7.
Nu er den klar til at komme på grillen ved indirekte varme i ca. 45. min.
8.
Pensl marinade på kyllingen og gentag det gerne.
9.
Husk at det skal være en ren pensel.
10.
Lige inden kyllingen er færdig kommes dit yndlingsgrønt på grillen.
11.
Server de grillede grøntsager til den lækre kylling.
Grill
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10592 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
754 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
34.8 %
15.4 g
Kulhydrat:
18.9 %
8.4 g
Fedt:
46.3 %
9.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;