Butterdejshapsere med gedeost og appelsinmarmelade

fork and spoon
Snacks
clock
30-60 min
Butterdejshapsere med gedeost og appelsinmarmelade
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 plader frossen butterdej

1 tsk. smør til formen

4 spsk. appelsinmarmelade

180 g gederulle

1 spsk. hakket rosmarin

Sådan gør du

Læg butterdejspladerne på et skærebræt, og lad dem tø op i 15 min. Del hver plade i 8 små firkantede stykker. Smør 8 huller i en mini-muffinform med smørret, og pres dejstykkerne let ned i.  Flæk gederullen, og skær hvert stykke i 8 stykker, så du har 16 halvmåneformede stykker. Smør en smule appelsinmarmelade i bunden af hvert stykke dej og læg et stykke ost i. Drys med rosmarin. Bages 12-14 min. ved 200°C.

 

Energi pr. pers.: 1284KJ/307Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 11,3 g. 
Kulhydrat: 19,4 g. 
Fedt: 20,6 g.