HjemOpskrifterButterdejshapsere med gedeost og appelsinmarmelade
Butterdejshapsere med gedeost og appelsinmarmelade
Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
2 plader frossen butterdej
1 tsk smør til formen
4 spsk appelsinmarmelade
180 g faste gedeoste
1 spsk rosmarinkvist
Sådan gør du
1.
Læg butterdejspladerne på et skærebræt, og lad dem tø op i 15 min.
2.
Del hver plade i 8 små firkantede stykker.
3.
Smør 8 huller i en mini-muffinform med smørret, og pres dejstykkerne let ned i. Flæk gederullen, og skær hvert stykke i 8 stykker, så du har 16 halvmåneformede stykker.
4.
Smør en smule appelsinmarmelade i bunden af hvert stykke dej og læg et stykke ost i.