4 personer
2 plader frossen butterdej
1 tsk. smør til formen
4 spsk. appelsinmarmelade
180 g gederulle
1 spsk. hakket rosmarin
Læg butterdejspladerne på et skærebræt, og lad dem tø op i 15 min. Del hver plade i 8 små firkantede stykker. Smør 8 huller i en mini-muffinform med smørret, og pres dejstykkerne let ned i. Flæk gederullen, og skær hvert stykke i 8 stykker, så du har 16 halvmåneformede stykker. Smør en smule appelsinmarmelade i bunden af hvert stykke dej og læg et stykke ost i. Drys med rosmarin. Bages 12-14 min. ved 200°C.
Energi pr. pers.: 1284KJ/307Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,3 g.
Kulhydrat: 19,4 g.
Fedt: 20,6 g.