HjemOpskrifterButterdejshapsere med gedeost og appelsinmarmelade

Butterdejshapsere med gedeost og appelsinmarmelade

Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 plader frossen butterdej
  • 1 tsk smør til formen
  • 4 spsk appelsinmarmelade
  • 180 g faste gedeoste
  • 1 spsk rosmarinkvist

Sådan gør du

  • 1.
    Læg butterdejspladerne på et skærebræt, og lad dem tø op i 15 min.

  • 2.
    Del hver plade i 8 små firkantede stykker.

  • 3.
    Smør 8 huller i en mini-muffinform med smørret, og pres dejstykkerne let ned i. Flæk gederullen, og skær hvert stykke i 8 stykker, så du har 16 halvmåneformede stykker.

  • 4.
    Smør en smule appelsinmarmelade i bunden af hvert stykke dej og læg et stykke ost i.

  • 5.
    Drys med rosmarin.

  • 6.
    Bages 12-14 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5581 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1388 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 15.3 %12.5 g
Kulhydrat: 27.1 %22.1 g
Fedt: 57.6 %21.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;