Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Burger med spejlæg
Burger med spejlæg
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg små kartofler
500 g hakket oksekød 4-7% fedt fra friland
1.5 spsk olie
2 modne avocadoer - kødet heraf
2 fed hvidløg
0.5 tsk tørret chiliflage
4 æg
4 lune brioche burgerboller
4 spsk mayonnaise
4 spsk tomatketchup
8 blade hjertesalat
1 stor tomat i skiver
1 dl syltet rødløg
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Halver kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 3-4 min.
2.
Lad dem afkøle let.
3.
Steg kartoflerne i lidt olie på en pande ved jævn varme i 8-10 min. eller til de er møre indeni og sprøde udenpå.
4.
Mos avocadokødet og hvidløg sammen til en creme – brug en gaffel.
5.
Smag til med salt og peber.
6.
Form 4 flade bøffer af hakkekødet og steg dem i lidt olie på en pande.
7.
Drys med chiliflager, salt og peber.
8.
Tag bøfferne op af panden og hold dem varme.
9.
Slå de 4 æg ud i panden og spejl dem.
10.
Flæk burgerbollerne og smør dem med mayonnaise og ketchup.
11.
Saml bollerne med salat, bøf, tomat, spejlæg, syltede rødløg og avocadocreme og server dem med de brasede kartofler ved siden af.
Okse
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17180 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
668 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
17.6 %
6.9 g
Kulhydrat:
34.6 %
13.6 g
Fedt:
47.8 %
8.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;