4 personer
250 g tomater, f.eks. cocktail- eller cherrytomater
1 bananskalotteløg
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
½ tsk. stødt koriander
1 tsk. sukker
1 spsk. rødvinseddike
2 spsk. syltede jalapenos i skiver
12 onionrings
¼ iceberg
4 Sashi burgerbøffer
Smør og olie til stegning
4 skiver cheddar
4 store burgerboller
4 spsk. mayonnaise
Halvér tomaterne, og skær bananskalotteløg i tykke skiver. Vend begge dele sammen med olivenolie, salt, peber, koriander og sukker, og kom det i en bradepande. Rist det i ovnen i 20 min. ved 180°C. Blend det så sammen med rødvinseddike, og bland hakkede jalapenos i. Varm onionrings efter pakkens anvisning. Snit icebergsalat fint. Steg bøfferne i en blanding af smør og olie, eller grill dem, ca. 3-4 min. pr. side. Når bøfferne vendes, kommes en skive ost på. Lun burgerbollerne, og smør dem med mayonnaise. Kom salat, bøf, tomatsalsa og onionrings på den nederste, og kom den smurte overbolle på.
Energi pr. person: 3608KJ/862Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,2 g.
Kulhydrat: 10,1 g.
Fedt: 11,2 g