Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Bulgursalat med lammesquashdeller og tzatziki

30-60 min
4 personer

Ingredienser

250 g bulgur
Salt
2 majskolber
1 agurk
250 g tomater
1 bundt fintsnittet forårsløg
2 + 1 spsk. olivenolie
Saft fra ½ citron
400 g hakket lammekød
150 g squash
1 æg
½ dl havregryn
1 tsk. stødt spidskommen
1 bundt mynte
1 fed hvidløg
250 g græsk yoghurt 2 %
Salt og sort peber

Tilbehør

Pitabrød

Kog bulguren efter pakkens anvisning. Skær majskernerne fri fra kolben og bland i bulguren sammen med halvdelen af agurken i tern, tomater i grove tern og halvdelen af forårsløgene. Vend sammen med 2 spsk. olie og citronsaften, og smag til med salt og peber.
Bland det hakkede kød med groftrevet squash, æg, havregryn, resten af det snittede forårsløg og spidskommen. Hak mynten og kom en tredjedel i farsen sammen med et halvt fed knust hvidløg og 1 tsk. groft salt. Krydr med peber, og rør farsen sammen. Form frikadeller og steg i olivenolie, ca. 6 min på hver side ved middel varme. Riv resten af agurken og bland med resten af det knuste hvidløg og den græske yoghurt. Smag til med salt og peber.

 

Energi pr. person:
2611 kJ (624 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Kulhydrat: 12 g
Fedt: 4,6 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Kog bulguren efter pakkens anvisning. Skær majskernerne fri fra kolben og bland i bulguren sammen med halvdelen af agurken i tern, tomater i grove tern og halvdelen af forårsløgene. Vend sammen med 2 spsk. olie og citronsaften, og smag til med salt og peber.
Bland det hakkede kød med groftrevet squash, æg, havregryn, resten af det snittede forårsløg og spidskommen. Hak mynten og kom en tredjedel i farsen sammen med et halvt fed knust hvidløg og 1 tsk. groft salt. Krydr med peber, og rør farsen sammen. Form frikadeller og steg i olivenolie, ca. 6 min på hver side ved middel varme. Riv resten af agurken og bland med resten af det knuste hvidløg og den græske yoghurt. Smag til med salt og peber.

 

Energi pr. person:
2611 kJ (624 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Kulhydrat: 12 g
Fedt: 4,6 g