Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bulgursalat med lammesquashdeller og tzatziki
Bulgursalat med lammesquashdeller og tzatziki
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
havsalt
250 g bulgur
2 majskolber
1 agurk
250 g tomater
1 bundt fintsnittet forårsløg
3 spsk olivenolie
saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
400 g hakket lammekød
150 g grønne squash
1 æg
0.5 dl havregryn
1 tsk stødt spidskommen
1 bæger mynte
1 fed hvidløg
250 g yoghurt 10%
salt og sort peber
tilbehør:
pitabrød
Sådan gør du
1.
Kog bulguren efter pakkens anvisning.
2.
Skær majskernerne fri fra kolben og bland i bulguren sammen med halvdelen af agurken i tern, tomater i grove tern og halvdelen af forårsløgene.
3.
Vend sammen med 2 spsk. olie og citronsaften, og smag til med salt og peber.
4.
Bland det hakkede kød med groftrevet squash, æg, havregryn, resten af det snittede forårsløg og spidskommen.
5.
Hak mynten og kom en tredjedel i farsen sammen med et halvt fed knust hvidløg og 1 tsk. groft salt.
6.
Krydr med peber, og rør farsen sammen.
7.
Form frikadeller og steg i olivenolie, ca. 6 min på hver side ved middel varme.
8.
Riv resten af agurken og bland med resten af det knuste hvidløg og den græske yoghurt.
9.
Smag til med salt og peber.
Lam
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15516 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
645 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
15 %
5.7 g
Kulhydrat:
35.9 %
13.6 g
Fedt:
49.1 %
8.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;