Bruschetta med artiskokcreme og sprød parmaskinke

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Bruschetta
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

1 formaggio brød
1 fed hvidløg
60 g parmaskinke i skiver
180 g grillede artiskokhjerter i olie
Salt og sort peber
50 g fintrevet parmesanost
100 g cherrytomater
Basilikum

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200 gr. Skær brødet i skiver og læg dem på en rist. Rist brødet i ovnen i 8 min. Fordel skinken på en bageplade med bagepapir og rist det sprødt i ovnen i 5 min. Lad skinken køle af og bræk den så i mindre stykker.

Skær hvidløget over og gnid den ene side af hvert stykke brød med hvidløget.

Tag artiskokhjerterne op af olien og kom dem i en skål sammen med revet parmesan. Brug en stavblender til at blende det sammen til en grov creme. Smag til med salt og peber. Skær tomaterne i skiver.

Smør artiskokcremen på brødene. Pynt med tomater, parmaskinke og basilikumblade.