HjemOpskrifterBruschetta med artiskokcreme og sprød parmaskinke

Bruschetta med artiskokcreme og sprød parmaskinke

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 formaggio brød
  • 60 g parmaskinke
  • 180 g grillede artiskokhjerter i olie
  • salt & sort peber
  • 50 g frintrevet parmesanost
  • 100 g cherrytomater
  • frisk basilikum

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm ovnen op til 200 gr.

  • 2.
    Skær brødet i skiver og læg dem på en rist.

  • 3.
    Rist brødet i ovnen i 8 min.

  • 4.
    Fordel skinken på en bageplade med bagepapir og rist det sprødt i ovnen i 5 min.

  • 5.
    Lad skinken køle af og bræk den så i mindre stykker.

  • 6.
    Skær hvidløget over og gnid den ene side af hvert stykke brød med hvidløget.

  • 7.
    Tag artiskokhjerterne op af olien og kom dem i en skål sammen med revet parmesan.

  • 8.
    Brug en stavblender til at blende det sammen til en grov creme.

  • 9.
    Smag til med salt og peber.

  • 10.
    Skær tomaterne i skiver.

  • 11.
    Smør artiskokcremen på brødene.

  • 12.
    Pynt med tomater, parmaskinke og basilikumblade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2227 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
514 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 36.3 %11.0 g
Kulhydrat: 23.8 %7.2 g
Fedt: 39.9 %5.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;