HjemOpskrifterBrownie Sundae med kirsebær

Brownie Sundae med kirsebær

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g vaniljeflødeis
  • 1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 150 g kirsebærsauce
  • 1 spsk kakaopulver

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk fløden til skum.

  • 2.
    Bræk brownies i stykker og fordel dem i 4 dessert glas.

  • 3.
    Kom vaniljeis og kirsebærsauce over og top med flødeskum.

  • 4.
    Drys kakao gennem en sigte til pynt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6543 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
925 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 4.9 %2.7 g
Kulhydrat: 41.1 %22.3 g
Fedt: 54 %13.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;