Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Borsjtj – ukrainsk rødbedesuppe
Borsjtj – ukrainsk rødbedesuppe
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 laurbærblade
2 kraftben
600 g kalvebove eller kalvespidsbryst
3 kviste frisk timian
2.5 liter vand
1 løg
2 gulerødder
2 stilke bladselleri
200 g hvidkål
250 g kartofler
400 g rødbeder
150 g bacontern
1 knivspids salt og peber
3 spsk koncentreret tomatpuré
3 spsk rødvinseddike
1 bundt frisk dild
1 fed hvidløg
Tilbehør:
økologisk creme fraiche 9%
brød
Sådan gør du
1.
Skær kødet i tern på ca. 2 cm.
2.
Kom kød og suppeben i en gryde sammen med laurbærblade, timian og vand.
3.
Lad det simre i 1½-2 timer, til kødet er mørt.
4.
Skum suppen af undervejs.
5.
Sigt suppen, og sæt kødet til side.
6.
Skær løg i tynde strimler, og skær gulerødder og bladselleri i tynde skiver.
7.
Snit kålen i grove strimler.
8.
Skræl kartofler og rødbeder, og skær dem i grove tern.
9.
Steg bacon i en gryde.
10.
Tag det færdige bacon op, kom løg, gulerødder og bladselleri i gryden, og steg det i baconfedtet et par minutter.
11.
Tilsæt tomatpuré, og steg videre et par minutter.
12.
Kom kød og bacon tilbage i gryden.
13.
Hæld suppen i, og tilsæt kål, kartofler, rødbeder og rødvinseddike.
14.
Krydr med salt og peber, og lad suppen simre i 30 min.
15.
Hak hvidløget fint, og dilden groft.
16.
Kom hvidløg i suppen sammen med det meste af dilden gem lidt til servering.
17.
Lad suppen koge færdig i 5 min.
18.
Servér med creme fraiche, ekstra dild og godt brød.
Forret
Hovedret
SPISETID opskrift
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7857 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
174 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
35.3 %
3.6 g
Kulhydrat:
25.9 %
2.6 g
Fedt:
38.8 %
1.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;