Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Bøf Stroganoff med kartoffelmos
Bøf Stroganoff med kartoffelmos
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk rapsolie
600 g okseklumper
20 g smør
2 spsk hvedemel
100 g bacon
250 g champignoner
2 løg
2 spsk tomatpuré
1.5 spsk paprika
3 dl oksebouillon
2 dl piskefløde
salt og peber
Tilbehør
1 kg bagekartoffel
30 g smør
0.5 dl sødmælk
1 salt
15 g bredbladet persille
Sådan gør du
1.
Varm gryden op til middel varme og steg bacon gyldent. Læg det til side.
2.
Skær champignoner i kvarte og steg dem gyldne i baconfedt.
3.
Tilsæt hakket løg og steg dem, til de er klare. Læg til side sammen med bacon.
4.
Skær okseklumpen i strimler og vend dem i hvedemel.
5.
Kom rapsolie i gryden og smelt smør heri. Brun herefter kødet godt af.
6.
Tilsæt paprika og lad det stege med i 2 minutter.
7.
Herefter tilsættes tomatpuré, som også ristes af i 2 minutter.
8.
Kom nu bacon, champignon og løg tilbage i gryden.
9.
Hæld oksebouillon og fløde på og lad det simre i ca. 1 time.
10.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
11.
Imens laves kartoffelmosen. Skræl kartofler og kog dem møre.
12.
Pres dem gennem en kartoffelpresser og vend mosen sammen med smør og sødmælk.
13.
Smag til med salt.
14.
Server kartoffelmos med bøf stroganoff og drys med hakket persille.
Gryderet
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14447 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
506 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
21 %
6.2 g
Kulhydrat:
26.1 %
7.8 g
Fedt:
52.9 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;