Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
90-120 min
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og sort peber
1 kg oksetykkam eller spidsbryst
2 spsk hvedemel
1 løg
200 g gulerødder
200 g persillerødder
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
150 g bacontern
3 timianblade
1 dl kruspersille + ekstra til pynt
2 laurbærblade
1 flaske rødvin
150 g perleløg
250 g champignoner
1 spsk smør
Tilbehør: f.eks. kartoffelmos
Sådan gør du
1.
Skær kødet i tern på ca. 4 cm.
2.
Krydr med salt og peber, og vend med mel.
3.
Skær løg, gulerødder og persillerod i små tern, og skær hvidløg i tynde skiver.
4.
Varm olien i en gryde, og brun kødet ad to omgange.
5.
Tag det op af gryden, og kom bacon i.
6.
Steg et par minutter, og tilsæt så løg, gulerødder og persille.
7.
Steg i 5 min., til grøntsagerne begynder at tage farve, og tilsæt hvidløg.
8.
Bind timian, persille og laurbærblade sammen til en lille buket, og kom den i gryden sammen med kødet.
9.
Hæld vin over, sænk varmen, og lad kødet simre i 1½ time, eller til det er mørt.
10.
Pil imens perleløgene.
11.
Det gøres nemmest ved at blanchere dem 1 minut, hvorefter skallen er nem at pille af.
12.
Du kan også bruge frosne perleløg.
13.
Skær champignon i tykke skiver.
14.
Smelt smørret i en pande, og svits svampene ved høj varme.
15.
Efter 5 min. tilsættes perleløgene, der steger med i 2 min.
16.
Sluk for varmen.
17.
Smag saucen til med salt.
18.
Hvis du synes, der er for meget væde, kan du lade retten koge lidt ind uden låg.
19.
Kom champignon og perleløg i gryden lige inden servering.
20.
Drys med lidt persille.
21.
Servér f.eks. med kartoffelmos.
SPISETID opskrift
Dansk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16113 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
558 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
24.5 %
8.0 g
Kulhydrat:
9.2 %
3.0 g
Fedt:
51.2 %
7.7 g
Alkohol:
15.1 %
2.8 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;