HjemOpskrifterBlommemuffins med kanel

Blommemuffins med kanel

Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

10 kager
  • 120 g blødt smør
  • 1.5 dl sukker
  • 2 æg
  • 1.5 dl hvedemel
  • 0.5 dl bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 dl mælk
  • 4 blommer
  • 2 spsk perlesukker
  • 1 dl citronmelisse

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk smør og sukker i en stor skål, til det er lyst og luftigt.

  • 2.
    Tilsæt ét æg ad gangen, og pisk blandingen godt sammen.

  • 3.
    Kom hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, kanel og sødmælk i, og vend det forsigtigt sammen til en lind dej.

  • 4.
    Skær blommerne i både.

  • 5.
    Forbered en bageplade med ca. 10 muffinforme.

  • 6.
    Fordel dejen i formene, og stik blommebåde ned i hver.

  • 7.
    Drys lidt perlesukker på toppen.

  • 8.
    Bag dem i 15-20 minutter ved 200˚C i en forvarmet ovn.

  • 9.
    Servér blommemuffins på et bræt, og pynt af med lidt frisk citronmelisse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9125 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1081 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 4.9 %3.1 g
Kulhydrat: 50.5 %32.1 g
Fedt: 44.6 %13.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;